Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV - mało fps-ów

tomek191

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam , sory z góry że zaśmiecam forum wątkiem który już tak często był wałkowany . Lecz ten problem strasznie mnie irytuje .

Postanowiłem po jakimś czasie wrócić sobie do gta IV , kiedyś już grałem lecz na innym sprzęcie .

Mój aktualny sprzęt :
Procek : Intel C2Q 8200

Ram : 4 Gb 1333 Mhz

K.Graficzna : GTX 280 w wersji Amp! od zotaca .

W grze mam ledwo 15-20 fps .

Próbowałem już wielu sposobów , wyłączałem dziennik zadań , instalowałem patche , dodawałem commandline itd. i nadal nic .

Ma ktoś pomysł jak zoptymalizować rozgrywkę ?

Gram w rozdziałce 1240x1024 i najwyższych ustawieniach , dodam jeszcze że na każdych ustawieniach jest tyle samo fps .

Opublikowano

Witam.Jeżeli miałbyś taką możliwość to proszę re-install'nij następujące rzeczy: gta iv,jave oraz sterowniki karty graficznej na najnowsze. :)

Powinno pomóc,jeżeli tak się nie stanie albo będziesz miał jakieś pytania-Napisz!

Opublikowano

Nie jestem zielony w sprawach sprzętu , bynajmniej . Stery najnowsze . Reinstal robiłem kilkakrotnie ale zrobię raz jeszcze .

0 zmian , nadal max 20-25 fps . Mogę jeszcze spróbować najnowszego patcha jeśli to coś zmieni .

Opublikowano

Zwiększ w opcjach, te FPS'y.

A ile tego masz, ja zawsze mam 30 - 40, i wszystko działa, elegancko.

bez gif

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...