Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kerkava

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed formatem komputera działalo wszystko ok,a teraz zainstalowałem nowa wersje i cały czas kerkava aktualizuje się w nieskończoność i nie działa :angry: wie ktoś oco może chodzić ? ponowne instalowanie nie pomaga.

kerkava.png

b_560x95.png

Opublikowano

Pobierz ręcznie aktualizacje ze strony kbota

to cały czas robie i nie pomaga

kerkava off jest

ON jest bo kolega włączył przed chwilą.

b_560x95.png

Opublikowano

Resetuj komputer, i nie włączaj niczego (ani steam/gg/skype) Wyłącz firewall. Jeżeli nadal tak będzie się działo to możliwe, że ma to związek z niedziałającą stroną merkavy.

Opublikowano

Resetuj komputer, i nie włączaj niczego (ani steam/gg/skype) Wyłącz firewall. Jeżeli nadal tak będzie się działo to możliwe, że ma to związek z niedziałającą stroną merkavy.

zaraz to zrobie,ale co do strony merkavy to nawet jak działała to tak miałem,sprubuje resetnąć kompa wyłączyć gg i dam edita czy działa czy nie.

#edit:

nie pomogło.

b_560x95.png

Opublikowano

to też nie pomaga.

Wywal wszystkie wersje kerkavy i pobierz ją ze strony kbotik.com. Wtedy będzie musiało zadziałać.

Opublikowano

Wywal wszystkie wersje kerkavy i pobierz ją ze strony kbotik.com. Wtedy będzie musiało zadziałać.

i lipa nic nie pomaga :(

ge4ry56y.jpg

b_560x95.png

Opublikowano

kerkava off jest

@Down

Mój błąd, sory

kerkava chodziła mi od 7 z rana, co godzinę przelogowywałem się, i nie było żadnych problemów, a jak były to usuwałem ciasteczka, zalogowałem się normalnie a potem z botem

edit: może masz jakiś program który blokuje, albo nie wiem

próbowaliśmy rozwiązać problem bez skutku

może przywracanie systemu, trochę się zejdzie, ale nie zaszkodzi spróbować...

edit: sprawdź proxy

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Sprawdź może czy na innych komputerach występuje taki sam problem.

znajomy też tak ma,przed formatowaniem nie miałem tego problemu a po formacie tak,może brakuje czegoś ? jakiegoś programu ?

b_560x95.png

Opublikowano

znajomy też tak ma,przed formatowaniem nie miałem tego problemu a po formacie tak,może brakuje czegoś ? jakiegoś programu ?

Możliwe. Sprawdź czy masz zainstalowanego Service Pack 3.

Opublikowano

a proxy ustawiłeś :rolleyes: ?

Proxy nie mają nic wspólnego z problemem aktualizacji bota, jeśli nawet to jak widzisz program odpalony więc nawet jeśli proxy ustawione miał to wszystko działało OK.

Proxy potrzebne są do samego latania po mapie, nie do aktualizacji

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Możliwe. Sprawdź czy masz zainstalowanego Service Pack 3.

właśnie teraz zainstalowałem,ale problemu to nie rozwiązało.:(

b_560x95.png

Opublikowano

Spróbuj ustawić to proxy ręcznie

Już powiedziałem wcześniej że proxy nie grają tutaj żadnej roli

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Spróbuj ustawić to proxy ręcznie

noi co to da ? jeżeli proxy odgrywają rolę dopiero jak wbija się na mape a tutaj kij wie oco chodzi,caly czas się chce aktualizować mam najnowszą wersje,nie wiem oco z tym chodzi, a jak wejde np w zakładka main to na czerwono pisze loading,wait i wszystko jest odznaczone w innych zakładkach,

beztytuuvlx.jpg

A powinno być ready to start.

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...