Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]E3 i Battlefield 4

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yy nie

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Cóż, co by tu dużo mówić. E3 zaczyna się dopiero jutro, zapewne pokażą filmik z multi ( bo i tak każdy na to czeka najbardziej, z małymi wyjątkami), do tego pewnie jakiś jeszcze filmik z singla. Pożyjemy-zobaczymy

Opublikowano

Dużo osób kupuje bf tylko dla multi ale ja teraz oczekuje od DICE też jakiegoś normalnego singla ;]

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Mnie najbardziej może nie tyle co zaciekawił ale uradował :) jak zobaczyłem napis "Commander" - czyli powrót do tego co było w BF2 gdzie z ogarniętym team BF z FPS'a nagle zamieniał się w RTS'a :D

Niestety narazie mamy tylko 1 obrazek z tego okienka:

921097_10151486248042672_503619110_o.jpg

Z którego możemy wyczytać że nasz commander z góry ma dostępny UAV i anty UAV. A resztę dostarcza mu jego drużyna przejmując punkty :)

Jak na załączonym obrazku do dyspozycji będzie jeszcze "UAV" który pokaże nam pojazdy wroga, jakąś rakiete :D, i znowu coś w stylu UAV ale będzie to pewne jednorazowy lub chwilowy skan po całej mapie aby wychwycić piechotę wroga oraz gunship - pewnie coś w stylu AC-130 z BF3 z dodatku armored kill (nie jestem pewien czy to jest AC-130 ale wszyscy będą wiedzieć o co chodzi :) )

Zaciekawiło a raczej zmartwiło mnie to że commander nie będzie brał czynnego udziału w bitwie (przynajmniej tak gdzieś wyczytałem, nie wiem czy to prawda) ale ma to też swoje plusy ponieważ drużyna będzie miała non stop wsparcie od kogoś kto widzi pole bitwy z innej perspektywy i może dawać trafne wskazówki który punkt należy zaatakować a który bronić. Jeśli jednak commander będzie mógł brać czynny udział w bitwie to jestem ciekaw na jakiej zasadzie będzie on wybierany, bo jeśli tak jak w BF2 czyli ten kto ma wyższy lvl to moim zdaniem to zły pomysł ponieważ ktoś kto gra mniej nie będzie miał możliwości spróbowania zagrać jako commander. Mam jeszcze nadzieje że będzie tak jak w BF2 czyli jeśli bardziej przybliżymy mapę ukaże się nam rzeczywisty wygląd kawałka pola walki :)

Opublikowano

Na twich.tv cały czas trwają live z multi. Co do trybu commandera jestem na minus i strasznie sie tego obawiam.Commander dużo może obawiam sie że to w praniu wyjdzie że przez jednego pajaca będzie sie przegrywało gry.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

wiadomo już coś na temat wymagań?

Te live to alpha pamiętam jak była alpha bf3 to była 2x gorsza grafika od tej co teraz ;]

Wymagania będę zapewne 2x większe od bf3 ;]

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Osobiście mnie irytuje to, że ten gameplay z multi jest w 100% procentach wyreżyserowany.

W rzeczywistości rozgrywka nie będzie odbiegać od tego co widzieliśmy w BF3, a tutaj akcje rodem z filmu akcji.

Wrogowie, którzy praktycznie nie strzelają w bohatera (zawsze obok!), czy też helikopter wyłaniający się nagle przed budynkiem.

Wszystko taaakie sztuczne.

Ale co do gry to mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie i będę dobrze się bawił!

Opublikowano

Osobiście mnie irytuje to, że ten gameplay z multi jest w 100% procentach wyreżyserowany.

W rzeczywistości rozgrywka nie będzie odbiegać od tego co widzieliśmy w BF3, a tutaj akcje rodem z filmu akcji.

Wrogowie, którzy praktycznie nie strzelają w bohatera (zawsze obok!), czy też helikopter wyłaniający się nagle przed budynkiem.

Pierwszy dzień to było wszystko zrobione i przygotowane ;] Wprowadzenie,musiało być ustawione.

Ale oglądnij drugi dzień na przykład ;] T

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

A czego się spodziewałeś... To jest gameplay PREZENTACYJNY, nie mają tam pokazać jak akcja normalnie wygląda bo gracz padłby na samym początku i gówno by zobaczyli.

Opublikowano

A czego się spodziewałeś... To jest gameplay PREZENTACYJNY, nie mają tam pokazać jak akcja normalnie wygląda bo gracz padłby na samym początku i gówno by zobaczyli.

Ja to świetnie rozumiem, ale warto poczytać NIEKTÓRE komentarze pod filmem, gdzie część z osób myśli że rozgrywka rzeczywiście będzie tak wyglądać (Smutne, ale prawdziwe).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...