Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rankedy

ThePiotraS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku dni gram rankedy, w lobby podczas wyboru champ, byłem 3 w kolejce i wybrałem tristane, Potem wszyscy mnie wyzywali,flam i wgl, ze mamy 2 Adc w teamie. Nie ogarniam tego jakie picki brać na jaka pozycje i wgl, ;) Może mi ktoś pomoc.

Opublikowano

Tradycyjnie powinno się grać na takich pozycjach jak:

-Solo top

-Jungle

-Mid lane

-adc

-supp

patrz co ludzie piszą na czacie co wybierą , a ty najlepiej patrz co brakuje w teamie , i nie bedzie takich nie porozumień

/zakaz handlu

Opublikowano

Zawsze po wejściu do gry pisz na jaką idziesz pozycje i co biorą inni.

Np. piszesz na chacie ADC, to nim jesteś, jeśli ktoś inny nie będzie się kłócił z tobą o tą pozycje.

Dlatego cię wyzywali, bo gra z dwoma ADC bez supporta nie jest za dobra.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up tak robi większość nobów

co do tematu to idziesz na suppa albo na juglera bo nikt sobie ich pierwszy nie zaklepuje (są nobki so spamują pierwsi i idą ww na jugle to jest gg).

xxx

Opublikowano

Nie bierz się za gry rankingowe skoro nie wiesz gdzie jaka postacią iść. Psujesz zabawę innym normalnym graczom. Wszystkie tematy o bronze 5 czy innym szicie zakładają właśnie tacy ludzie jak on, taka prawda.

Opublikowano

Nie bierz się za gry rankingowe skoro nie wiesz gdzie jaka postacią iść. Psujesz zabawę innym normalnym graczom. Wszystkie tematy o bronze 5 czy innym szicie zakładają właśnie tacy ludzie jak on, taka prawda.

To że jeszcze nie ogarniam bo dopiero zacząłem grać to nie znaczy że mam to rzucić. W bronse IV ludzie uczą sie grać rankedy więc, po co się udzielasz?

Opublikowano

Dopiero zacząłes grac powiadasz, juz 30 lvl a nadal gowno wiesz... Jak mnie takie dzieciory wku*wiają-kupią konto i juz grają rankedy. Zrob konto swoje i graj nim od 1 do 30 lvla moze wedy skumasz co i jak...

@jareczku

Po to jest youtube, aby przyjrzec się co i jak w rankedach. Nie wiedziec, ze powinien byc tylko 1 adc na bocie to jest ułomnosc wyzszego stopnia.

JEST CHYBA COS TAKIEGO JAK TRYB DRAFTOWY, A TO JEST IMITACJA RANKEDA ._.

Opublikowano

Dopiero zacząłes grac powiadasz, juz 30 lvl a nadal gowno wiesz... Jak mnie takie dzieciory wku*wiają-kupią konto i juz grają rankedy. Zrob konto swoje i graj nim od 1 do 30 lvla moze wedy skumasz co i jak...

Jak nie rozumiesz tego co inni piszą, to się nie wypowiadaj. On napisał że zaczął grać rankedy, a nie grać w LOL'a.

Mogę się założyć, że ty też przy swoich pierwszych rankedach miałeś podobne sytuacje jak autor tematu (jeżeli wogóle grałeś rankedy).

Każdy chyba przy pierwszym rankedzie nie wie co i jak.

Ja przy swoim pierwszym rankedzie nie wiedziałem, że banuje się tam postacie i z przyzwyczajenia kliknąłem w postać, którą chciałem grać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Schodzi na flejm i offtop, ale co tam i ja się dołączę do dyskusji.

IMO zrób se przynajmniej ze 400-500 wygranych normali (wygranych, nie rozegranych ogółem) i dopiero wtedy zaczynaj grać rankedy, nigdy wcześniej! Niewielu jest takich, co po 150 win'ach i wbiciu 30 lvl'a dobrze sobie radzą na grach rankingowych - taka prawda, a najczęściej kaleczą i ranią tym graczy, którzy chcą już wybić się nieco wyżej -.-

Opublikowano

Jak nie rozumiesz tego co inni piszą, to się nie wypowiadaj. On napisał że zaczął grać rankedy, a nie grać w LOL'a.

Mogę się założyć, że ty też przy swoich pierwszych rankedach miałeś podobne sytuacje jak autor tematu (jeżeli wogóle grałeś rankedy).

Każdy chyba przy pierwszym rankedzie nie wie co i jak.

Ja przy swoim pierwszym rankedzie nie wiedziałem, że banuje się tam postacie i z przyzwyczajenia kliknąłem w postać, którą chciałem grać.

To gratuluję inteligencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...