Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] tec 9 vs g73 z tłumikiem

maxxim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W sklepie premium możemy kupić m.in tec 9 i g73. Pytanie brzmi którą z tych broni lepiej kupić do comando?

Pistolet byłby uzupełnieniem mk1 a pistolet miałby służyć do walki na bliski i średni dystans np kiedy przejmuje flagę ale ktoś idzie na mnie.

Opublikowano

Tec 9 to raczej pm. G73,nie wiem. Grasz rogalem,to najlepiej kup super reczna armate harrego.

Opublikowano

Ja bym brał tec-9 bo grałem tą bronią na mandosie i soldku i grało się super. G73 to zwyczajny reskin Super Szkwala Florenza czyli strzela serią 3 pocisków tylko nie słychać jego strzałów więc bardzo łatwo zaskoczyć przeciwnika.

Opublikowano

Dla mnie lepszy TEC-9. Zadaje duże Dmg, często wchodzi critical, spory magazynek, szybkie przeładowanie. Poza tym, dla Comando bardzo dobry wybór. Sam go kiedyś kupiłem i nie żałuję tego wyboru ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Moim zdaniem to Tec-9 ma lepsze obrażenia. Ale i tak wolę Super Ręczną Armatę Harry'ego.

Opublikowano

Ja miałe uzi, ale to jest ta sama broń. Dla mnie jest bardzo dobra tym G43 też grałem, ale nie mogłem nikogo zabić, bo brakowało mi naboi xD. Tec9 to dobry wybór.

btw. maxxim się pytał o broń na krótki zasięg, a nie na długi

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

No i co,skoro armata harrego,pisze że na daleki,jak daje rade na wszystkich

Opublikowano

tec-9 to na bliski dystans, szybko strzela ale słaba ta jego celność. Ja bym brał g73, sam go mam na mandosie, dobrze sie sprawdza. (wygrany w clawie) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...