Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

***NOWY*** ANTYK(Stare czasy serwerów powracają!)SURVIVAL+FRAKCJE+JOBS+MOBARENA!- MiniGames***s117.csrv.pl:20877***FACTIONSPL***Serdecznie zapraszamy!

SitoxTV1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, pamiętacie stare czasy serwerów? Gdzie na każdym byl Jobs? Ahh... Stare czasy, co? Chcecie taki serwer? Bo ja akurat pracowałem nad nim z ekipą 2 tygodnie! Jest bardzo dużo animacji i wiele innych. Chcesz sobie na takim serwie pograc? Tak podam Ci IP, ale proszę przeczytaj ten temat do końca. Bo wiele się dowiesz a na serwie nie będzie tak zwanego "spamu"

IP: s117.csrv.pl:20877

lub: worldcraft.csrv.pl <------------- czasami nie dziala!

Może będzie dużo pisania ale spróbuje się streszczyć :

1) To jest serwer FRAKCJE+SURVIVAL+MOBARENA+JOBS

2) Serwer jak nie wiele jest w 95 % spolszczony!.

3) Mamy dobrą w swoim fachu administrację, więc się nie martw o jakieś "debilskie" odpowiedzi czy coś w tym stylu.

4) Wstawił bym zdjęcia ale mam problemy z komputerem więc przed oceną wejdz na serwer:)

5) Mamy AutorskiePluginy, wejdz a rozpoznasz.

7) TYMCZASOWO jest 20 slotow ale możemy wykupić nawet 120 , ale potrzebujemy graczy na to:)

To chyba na tyle, dzięki za przeczytanie całego posta i zapraszam Cię na serwer:)

Administracja:

Adranus- Właściciel, stwórca plików.

SitoxTV- Właściciel

ognir- HeadAdmin, stwórca 80% mapy!

RIzollo- Admin

PandaPaulina- Moderatorka

Venssi- Moderatorka

Zuma360- Moderatorka

Opublikowano

@ up, bo teraz ludzie biorą gotowce, nasz serwer ma tylko Mobarene od br3nda, za co przepraszaam bo nie było czasu na spolszczenie.! Cały czas pilnuje konsoli, więc widze ile jest błędów narazie wogóle!

Opublikowano

Co to za antyk? Antyki to Survival, Bez żadnych "jeba*ych" frakcji, gildii, mobareny, vipów... Był czysty survival, nie hardcore, bez frakcji, bez LWC, bez cuboidów, z /sethome i możliwością griefowania innym chaty! TO NIE JEST ŻADEN ANTYK TYLKO ZNOWU IMITACJA SERWERA TAKIEGO JAK 123580375093475943678794695476597659247692 INNYCH NA TYM FORUM!

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

otow ale możemy wykupić nawet 120

Limit na csrv to 60 :P

5) Mamy AutorskiePluginy, wejdz a rozpoznasz. - Chcialbys...

Ale skoro dla ciebie to sa autorskie pluginy...

rytw22.jpg

Moja ocena serwera : 2/10

Mapy : 1/10

Pluginow : ...

Powodzenia w prowadzeniu "serwera"

@edit

Bo ja akurat pracowałem nad nim z ekipą 2 tygodnie!

Takie pliki ( bez mapy ) to ja robie w 20 minut...

@edit2

Wspolczuje graczy... chcieli "ZDDOSOWAC" serwer botami...

Adm wlaczyl wl...

Opublikowano

Gówno, gówno i jeszcze raz gówno, czytają początek tematu myślałem o taki Survivalu ! Takim 100% nawet bez /sethome i innych gówien, tak jak singiel ale z wieloma osobami + authme/xauth... A tu jeb ! Jedyne czym to gówno się różni od każdego serwera Survival+Frakcje to to że daliście Jobs i MobArene który wgl. nie pasuje do tego ! Rozumiem jakby to było FB/SkyBlock lub coś, ale nie Survival+Frakcje... Dla ciebie Jobs to Antyk? Ile ty masz lat?! 12?! Kolejny który zakłada na CraftServ i myśli że da 120 na max 60, a pluginy jedynie instalatorem umie wgrywać?! Weźcieee ten serwer padnie szybko, lub będzie ośmieszał się i ludzi grających tam przez kilka miesięcy !

Opublikowano

Umiecie czytać? Antyk---- Jobs, Factions ja tak pamietam wersje 1.7.3, jak wy graliscie na superduper serwerach to fajnie;) Pzd. AutorskiePluginy- Hmm, mamy ale nie sa wgrane? Napisalem ze sa wgrane? Nie!

WIecie po co jest 20 slotow? By sie rozwijac administracji jest tyle bo bylo kiedys 50 slotow (caly czas 50/50) ale zddosowali serwer. WIec postawilem serwer od nowa.

Opublikowano

<facepalm>

Ja nie wgrywam swoich do siebie bo nie mam javy 7

"Ja tak pamietam wersje 1.7.3" - z yt ?

Nie wzoruj sie na innych serwerach tylko wymysl cos wlasnego , bo ten serwer nie ma przyszlosci.

Idz 12 latku robic serwery tibi a nie sie za minecrafta bierzesz jak i tak nie ogarniasz co i jak

Opublikowano

@Aperature prowadze serwer od roku, jakos z taka krytyka sie nie spotkalem, niemam 12 lat i nie uzywam gotowych plikow, ty moze wolisz FRAKCJE+SURV ja wole taki jak moj i moi gracze rowniez wiec nie krytkuj bo ini tez chca grac, dziekuje dowidzenia.

W tibi to robi twoja matka:), kur** ogarnij się, jak nie przeczytasz całego tematu i nie wbijesz na serwer nie krytykuj!

Opublikowano

@up

Polecil bym zainwestowac w dedyka.

Dosyc tani jest na ovh za 599 zl chyba

I nie oklamuj ludzi , po 1 na csrv najdrozsza oferta ma 40 slotow ( mozna powiekszyc do 60 ) , po 2 "autorskie pluginy" po co piszesz jak sa niby "nie wgrane" .

Serwer ocenilem pare postow wyzej i chyba niepotrzebne utrzymuje twoja prezntacje na 1 stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...