Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POmoc z zrobieniem konta

adaxem1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej mam problem grałem kiedyś na czitach i dostałem bana na all konta i teraz zauważyłem że nie mogę robić już kont ?? czy to jakiś ban?? pisze mi takie coś : chyba od 2 miesięcy :We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy.

ej jak by mógł ktoś się ze mną skątaktować na gg i zrobić mi konto a ja podam dane do niego

oczywiście dam za to 5.

@edit czekam na pomoc

Opublikowano
Ej mam problem grałem kiedyś na czitach i dostałem bana na all konta i teraz zauważyłem że nie mogę robić już kont ?? czy to jakiś ban?? pisze mi takie coś : chyba od 2 miesięcy :We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy.

Może coś źle wpisujesz ? Za każdym razem jak pisze ci coś takiego zmieniaj nick i username oraz kod. Ja miałem tak najdłużej 2 dni. Może masz zabokowaną rejestracje ? w cą wątpię

Zły temat prośby, problemy, pytania

k2networkiv2.png
Opublikowano

dobra po prubuję jakieś kombinacje

ej a powiesz mi jak się dokładnie wpisuje ten tekst na dole << ma on być napisany po spacji??>> i czy musi być z dużych lister czy z małych ??

Opublikowano
ej a powiesz mi jak się dokładnie wpisuje ten tekst na dole << ma on być napisany po spacji??>> i czy musi być z dużych lister czy z małych ??

Ja wpisuje duża i małą literą jak jest. A jak są dwa wyrazy to musi być spacja.

k2networkiv2.png
Opublikowano
dobra ale chodziło mi oto że czy trzeba przed napisaniem tego kodu nacisnąć spacje ??

Omg, nie trzeba przed pierwszym wyrazem naciskać spacji. Coś jeszcze to na pm.

k2networkiv2.png
Opublikowano
sorsy za spam mam jeszcze 1 pytanie czy muszę miec ustawione że mam 18 lat??

A co ci to przeszkadza ? Chyba qrwa nie przyjadą do ciebie do domu i będą pytać się o 18 lat nie ?

k2networkiv2.png
Opublikowano

prokiller ale spam żal

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano

Ja tak mialem ... robilem rejestracjie na mozilli a potem jak mi tak wyskoczylo to zrobilem na Internet Explorer i mi weszlo za 1 razem sprawdz czcy ci bedzie dzialalo

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

robie prubuje od 10 minut i wyskauje mi cały czas to : That nickname is invalid or already in use.

@edit i znowu mi wyskakuje We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy.

Opublikowano
That nickname is invalid or already in use.

Ten nickname jest błędny albo zajęty przez innego gracza.

Zasady poprawnego nicknamu:

1. Muszą być literki i cyfry

2. Nie może być spacji ani takich znaczków: @#$%^&* itd:...

3. Nickname nie może być już zajęty a jeżeli jest zmień go

prokiller ale spam żal

qrwa jak on ma cały czas problem

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ale was żal. We cannot register you at this time. For more information, please refer to our privacy policy.

To znaczy : Nie możemy Cię zarejestrować o tej godzinie. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji, proszę zajrzyj do naszych zasad. Czy coś takiego. Tak jest bo naprzykład nie wiem od 12:00 do 15:00 nie rejestrują. Też często tak miałem.

Gold Member

nvm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...