Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 które konto ma najlepsze combo ...

slayy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze to pewnie dla Was głupie pytanie bo każda postać pewnie ma coś w sobie ja szukam takiego która można samemu wygrać grę która ma fajne combo i i jest mobilna zastanawiałem się nad Diana, orianna ... Jakie Wy macie propozycje i dlaczego akurat ten cham +/-

chodzi mi o postać typu katarina która wpadnie w 3/4 przeciwników z połowa życia i potrafi ich wszystkich wykończyć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tych 2 to diana w early/mid chodzisz na bota topa zgarniasz kille a w tf'ach wskakujesz na adc/apc i pozamiatane, orianna bardzo trudna do ogarniecia ;/ co prawda tych 3 z polowa zycia moze zlozyc ale nie zrobisz nia takiej sieki jak diana ;p

Opublikowano

chodzi mi o postać typu katarina która wpadnie w 3/4 przeciwników z połowa życia i potrafi ich wszystkich wykończyć.

To chyba jakiś total low'ów albo adc

Co do postaci, Orianna jest trudna do ogarnięcia (co już napisał @UP), zauważ że prawie nikt tym nie gra na normalach czy rankedach. Diana jest dość prosta, trzeba tylko umiejętnie puścić Q.

Za 6300 masz jeszcze Riven, ma fajne combo i jest mobilna dzięki Q i E (czasami to nawet się flesha nie bierze, zależy jaki enemy jungler i team) Jak enemy team nie ma większego feeda to możesz w zasadzie wycarrować grę, obszarowe skille i dobry system escape do ucieczki po tf'ach lub dogonienia przeciwnika z low hp

Opublikowano

Ja Polecam Fizza

ma duzy DMG z Skilli + trucizna jak u teemo

Pod E Nie działa na niego AA,Spelle,Skille,Ulty. Nic

Doskos do przdciwnika z Q

Większe obrażenia z W i zajebiste ultimate

Jak zrobi combo W>Q>R>i E do ucieczki lub do dobicia to masz fraga a może nawet więcej fragów

Polecam bardzo fajna postać

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

ogolnie gry sie samemu wygrac nie da ale jesli chodzi ci o o takie porzadne carry to jakis fizz , vayne ,cait , darius , ashe itp :)

Opublikowano

Ale to nie o tym miała byc dyskusja jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie głównym to dobrze było by se nie wypowiadać.

A katarina jest przykładam a z CC tez trzeba umieć korzystać a nie je tylko mieć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i co ashe ma niby dobre combo? no nie osmieszaj sie;]

fizza sie mi dobrze kontruje ryze także nie biore go pod uwage.

Dobra Ashe zremisuje/wygra linię i wygra TFy. Znajdź drugiego adc który ma przynajmniej podobną inicjacje, a 3.5 sekundowy stun boli niezmiernie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...