Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Yorick

darocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślę, że warto, można pograć jak się feedniesz, to w early-mid możesz spokojnie carrować, w late już postać słabnie niestety, ale fighter dobry.

Opublikowano

Nawet czysto pod AD w late game jest słaby ale jego ultimate... w late raz dobrze rzucony ustawia całą grę.

ps jako przeciwnik jest ultra wkur*iający , już na pierwszym lvlu potrafisz nie jednego solo topera zjechać do 1/3 hp. Jest dobry na 2v1 i 1v1 ale tak jak już napisałem wyżej w late liczy się tylko jego ultimate.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

nope, uwierz mi - są łatwiejsze.

najłatwiejsza z taką siłą, nie ma innej prostszej postaci od Yorick'a, która zadawałaby tyle dmg

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Kazda feednieta postac potrafi carrowac gry -.-, sa lepsi solo toperzy od niego, nie polecam bo nawet taki garen za 450pz cie zjedzie jak sz........

Opublikowano

Kazda feednieta postac potrafi carrowac gry -.-, sa lepsi solo toperzy od niego, nie polecam bo nawet taki garen za 450pz cie zjedzie jak sz........

A grałeś chociaż nim? Jak nie to po ch*ja się wypowiadasz ? -,- ..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Naprawde mocny champion ale po kilku grach robi sie nudny. Carrowac gry da sie kazdym :P Ah i yorick radzi sobie 2v1 tak wiec jesli enemy jungler ci gankuje nie musisz odrazu uciekac i lepic turreta :D

51508337.png

Opublikowano

Gralem nim i szczerze mowiac szalu nie ma, najlepiej sie gra przeciwko niemu i to zdziwienie gracza ze 1st blood jest w 3 minucie zrobiony na nim huehuehue

Kazdy kto mysli potrafi go zniszczyc na topie a pozniej to juz wiadomo surr 20

Opublikowano

drewno XXX sie wypowiada... garenem zjechac yoricka ahahahaha, slow na morde, burst i takiegoo garenka nie ma.

Wiekszosc z was go nawet nie ma. Trzeba nim duzo grac zeby go ogarnac, op ult na naszego carry wygrywa gry, dmg z duszkow i cd nisszcza kazdego topera. Kontruje wiekszosc postaci na topie, teemo, jayce. Naprawde masywny sustain daje mu moc. Jak najbardziej warto go qpic

Opublikowano

hahahhahah! xD ale pompe złapałem! :D człowieku, nie ośmieszaj się, jedną z lepszych kontr na Garena jest właśnie Yorick, dzięki swojemu insta harrasowi. Garenowi nawet nie może się załączyć pasywka, więc nie gadaj mi tu, że Garen zeżre Yoricka, jak ten ma dobrego Lifesteala ze skilla i całkiem niezły dmg. Garen nie ma życia na lanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...