Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs - Zostań pilotem !

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy pojawi się ten quiz?

W dowolnym momencie konkursu :) Spokojnie, na razie zajmijcie się wypracowaniami i aktywnością w dziale :)

Opublikowano

Mam taką małą sugestię - ogólnie konkurs jest bardzo ciekawy, ale może znieście ten punkt o obowiązkowej aktywności w dziale? Niektórzy, mniej lub w ogóle nieaktywni, chcieliby wziąć udział w Quizie i Wypracowaniu (np. ja :D), a z góry są skreśleni. :) Dodatkowo myślę, że każdy zagłębiając się w tajniki konkursu, chętnie sprawdzi grę, której dotyczy ten dział. :f

Opublikowano

Mam taką małą sugestię - ogólnie konkurs jest bardzo ciekawy, ale może znieście ten punkt o obowiązkowej aktywności w dziale? Niektórzy, mniej lub w ogóle nieaktywni, chcieliby wziąć udział w Quizie i Wypracowaniu (np. ja :D), a z góry są skreśleni. :) Dodatkowo myślę, że każdy zagłębiając się w tajniki konkursu, chętnie sprawdzi grę, której dotyczy ten dział. :f

Myślę, że możemy zmienić to na nieobowiązkowe i wtedy za każdą z kategorii przyznawać będziemy określoną ilość pkt.

Pogadam jeszcze z organizatorem i wszystkiego się dowiecie :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

UWAGA! Proszę czytać dokładnie temat konkursowy, gdyż punkt odnośnie aktywności został zmieniony. Od teraz jest NIEOBOWIĄZKOWY!

Opublikowano

UWAGA! Proszę czytać dokładnie temat konkursowy, gdyż punkt odnośnie aktywności został zmieniony. Od teraz jest NIEOBOWIĄZKOWY!

No i bardzo fajnie. :) To chętnie wezmę udział. :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przypominam,że do końca konkursu zostało 7 dni. Ostatnie chwile,żeby napisać wypracowanie i odpowiedzieć na pytania konkursowe.

KONKURS:

http://www.mpcforum.pl/topic/961701-konkurs-zostan-pilotem-aktywnosc-quiz-wypracowanie/

PYTANIA KONKURSOWE:

http://www.mpcforum.pl/topic/978250-konkurs-quiz-pytania-do-konkursu-war-thunder/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wypracowanie może być w formacie .pdf ?

I jeszcze jedno, czy wypracowanie może być w formie "pamiętnika"?

09.07.1920r

jakiśtamtekst_asidasgdaysdgasgyduuaygyagyusgdgasdgagsydgasgdgasgduygauysgdgasdgagsdgagsudgasgduguagsduguasgduyagsuydgauysgd

jakiśtamtekst_asidasgdaysdgasgyduuaygyagyusgdgasdgagsydgasgdgasgduygauysgdgasdgagsdgagsudgasgduguagsduguasgduyagsuydgauysgd

i tak kilka razy?

surprise motherfucker

Opublikowano

Z tego co się orientuje konkurs trwał do 5 lipca i aktualnie chyba jest już zakończony, ale być może sie mylę :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Z tego co się orientuje konkurs trwał do 5 lipca i aktualnie chyba jest już zakończony, ale być może sie mylę :)

Przedłużamy konkurs do 21.07.2013, prosimy nadsyłać wypracowania i odpowiedzi do quizu.

surprise motherfucker

Opublikowano

>Przedłużamy konkurs do 21.07.2013, prosimy nadsyłać wypracowania i odpowiedzi do quizu.

Tak, forma dowolna :) Może byc w formie .pdf :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O kurde, zapomniałem o tym konkursie...

Prace można jeszcze oddawać do 0:00, tak?

A jeżeli nie oddam wypracowania, to co? Bo odpowiedziałem na pytania. xD

surprise motherfucker

Opublikowano

Konkurs jeszcze trwa? Bo jest po dacie. Ja wróciłem a chciałbym wziąć udział tylko mam pytanie.
To Up@
Oraz czy trzeba napisać Wypracowanie, być aktywnym, i odpowiedzieć na Quiz? Czy wystarczy tylko wypracowanie :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

KONKURS PRZESUWAM DO KOŃCA LIPCA tj. 31.07 (włacznie). POWODY TO OCZYWIŚCIE ROSNĄCE ZAINTERESOWANIE KONKURSEM I WCZEŚNIEJSZA SŁABA AKTYWNOŚĆ DOTYCZĄCA KONKURSU.

DLA PRZYPOMNIENIA! OBOWIĄZKOWE JEST WYPRACOWANIE I PYTANIA DO KONKURSU. AKTYWNOŚĆ TO RZECZ NIEOBOWIĄZKOWA.

PYTANIA - do mnie na PW

WYPRACOWANIA - do tematu konkursu: http://www.mpcforum.pl/topic/961701-konkurs-zostan-pilotem-aktywnosc-quiz-wypracowanie/

Opublikowano

czy jeżeli wyślę to z 30 na 31 to mogę liczyć na "udział"?

Do 31.07 jest konkurs, włącznie z tym dnie. Dokładnie do 31.07 do godziny 00:00

Opublikowano

Pytanko.
Wyniki będą Dnia 31 o 0.00 ... czyli W nocy z wtorku na środę? Bo już poplątałem się C:

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Nie nie :) Wyniki ogłosimy po konkursie :) Bedziemy czytać prace w jednym momencie. I oceniać. Do 00:00 dnia dzisiejszego składamy prace i odpowiedzi na pytania. :)

Opublikowano

Nie nie :) Wyniki ogłosimy po konkursie :) Bedziemy czytać prace w jednym momencie. I oceniać. Do 00:00 dnia dzisiejszego składamy prace i odpowiedzi na pytania. :)

A kiedy będą wyniki na 100% (data, nie godzina)

Bo się nudzę a ciekawi mnie to, ponieważ 1 raz biorę udział w konkursie ^_^

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

A kiedy będą wyniki na 100% (data, nie godzina)

Bo się nudzę a ciekawi mnie to, ponieważ 1 raz biorę udział w konkursie ^_^

Musimy poczekać na Majkela do 9.08 :) I myślę,że koło 10/11.08 powinny być. Majkel jest obecnie na urlopie,a należy od do Jury konkursu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...