Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build Nuker?

blackyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Potrzebuję pomocy, iż nie wiem jak tutaj grac. Mam 20 lvl, 22k SP, build: Fire/Light/Cold 100lvl i tutaj pytanie, bo lece na farmie -9, i czy zmienić na farmę -2/-3 bo niektórzy mówią że do 42 lvla na farmie -3 spokojnie będę miał 60k+ SP, to prawda? I czy lecieć do 35 lvla na farmie -9, potem na -3 do 42 lvla czy od razu dać na 20 lvlu -3 i lecieć do 42 lvla? Pozdrawiam

Opublikowano

najlepiej predzej expic niz pozniej;p

i wogule nie ten dział przenieście ktoś do dział ogulne.

Opublikowano

a ja mam takie pytanie czy może mi ktoś powiedzieć tak orientacyjnie ile będę potrzebował sp do 100 lv ? oczywiście build nuker tylko ligh/fire bądz Bowman light/fire/pacheon

xxx

Opublikowano

a ja mam takie pytanie czy może mi ktoś powiedzieć tak orientacyjnie ile będę potrzebował sp do 100 lv ? oczywiście build nuker tylko ligh/fire bądz Bowman light/fire/pacheon

http://nivlam.igamelegit.com/

Sam sobie możesz wyliczyć :P.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

hey a ja farme sobie tak ustawilem, bow full str, ze jak np mam 24lvl to expie nim na gapie 0 potem mam 25 expie na gapie -1 a skile mam na 24lvl i tak w góre az do 28lvl-u i na tym 28-lvlu dodaje skile itp, i potem znow. czy tak moge tez robic?

Admin Cienia
Opublikowano

Na prywatach wystarczy że ciśniesz przez całą grę na -5.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Moja rada, grałem trzema charami z ty jeden jest tylk 90lv, a reszta 60++.Dlaczego? Ponieważ nie farmiłem, a potem mi sie nie chciało, więc radze wam, farmcie się, od 1 lv ;-).

Rekrut
Opublikowano

jak dla mnie najlpiej jest jechac do 52 na -3, na penonach z farma -9, ewentualnie zdelevelowac troszke, nabic tak conajmniej 250-300k sp (szybko leci na -9) a potem cieszyć sie gap 0

przy okazju sporo sosów i innych fajnych itemow mozna dropnac

hichigovq8.png
Opublikowano

Hmm, mam teraz aktualnie 42 lvl, 28k SP, farma -2. Najlepiej jechać na farmie -9 do 20 lvla, potem do 32 lvla na farmie -3/-4 a potem samemu expić. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...