Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z stroną mpcforum

likus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że faktycznie jest zbyt wiele osób, ale myślę, że to błąd który da się naprawić. Mnie też to czasami wkurza, zwłaszcza, że jest to nie sporadycznie ale dość często. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

To kiedy konkurs na 900k userów, wtedy to już będzie padać baza co chwilę OoMyGy

Niby nad typ pracują, ale coś nie bardzo to idzie w dobrym kierunku bo mi coraz częściej się wypierdala taki screen na ryj.

ELO!

Opublikowano

Ale że co dużo osób jest ?? czy jak?

To nie jest wina ilości użytkowników na MPC. Problem siedzi zupełnie gdzie indziej i to jest przyczyną wysypywania się bazy danych. Musimy czekać, aż naprawią tę usterkę. ;-)

Opublikowano

Usrow jest ponad 800 000 (1/35 Polski!!!!!).. ja dzis nie moglem pol dnia wejsc. Po prostu juz nie ogarniaja, serwerownia i baza danych muszaca sobie liczyc dziesiatki terabajtow siada. Trzeba zrobic czystke i wywalic wszystkich userow co konto sprzed roku a 2 posty maja .__.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Usrow jest ponad 800 000 (1/35 Polski!!!!!).. ja dzis nie moglem pol dnia wejsc. Po prostu juz nie ogarniaja, serwerownia i baza danych muszaca sobie liczyc dziesiatki terabajtow siada. Trzeba zrobic czystke i wywalic wszystkich userow co konto sprzed roku a 2 posty maja .__.

To się uśmiałem...

Konta nigdy nie będą kasowane bo ludzie wchodzą na forum nawet po roku nieaktywności, po za tym sam kiedyś byłem biernym userem, miałem konto 2k10 tylko po to by sobie przeglądać forum w poszukiwaniu i downoladzie cheatów, więc to nie ma sensu.

Po drugie nie na darmo pracowali userzy na to żeby na forum było to i tamto (nie będę wymieniać), po kasacji masz wszystko czyste...

Opublikowano

no ja nie wiem czym to jest spowodowane ale wiem że to denerwuję a jeśli naprawdę baza danych nie wytrzymuje to szybko tego nie naprawią

334qlo8.jpg
Opublikowano

ja pierdole, twoje posty są takie debilne, że czasem zastanawiam się, czy to nie jakiś celowy troll, ale wygląda na to, że po prostu jestes tepy...

kont jest 800tys, userów którzy choć raz w tygodniu logują się na konto jest góra 50tys...

pozatym taka kasacja niewiele by dała

up:

czasami było więcej ludzi i forum działało lepiej...

Opublikowano

Jest obciążenie, ale to chwilowe...

mam nadzieję że zostanie to naprawione.

ale czy to aż tak wkurza ? nie sądzę.

59361337678322610843.png

Opublikowano

Mi się również to zdarza i to nawet często choć bardziej dla mnie irytujące jest to że już od dłuższego czasu niektóre filmiki mi się nie ładują na YT

Opublikowano

no te błędy z yt też mnie denerwują i tak samo bardziej to yt niż z mpc forum ale naprawdę obydwa błędy mnie strasznie wkurzają

334qlo8.jpg
Opublikowano

no możliwe w sumie od dawna się to nie pojawia znaczy się odkąd napisałem temat nie wiem kiedy dokładnie bo nie che mi się na górę strony jechać a co wiecie na temat tych błędów na yotube z wyświetlaniem filmików

334qlo8.jpg
Opublikowano

W jakim sensie błędy? Ja np. przy necie 3 Mb mogłem oglądać w 720p, a teraz przy 6-7 Mb wszystko się potrafi ciąć przy 480p. No i z*ebali z tym, że się nie buforuje na pauzie, podobno w celu odciążenia łączy. Dotąd mogłem sobie włączyć w 720p, poczekać aż się załaduje i obejrzeć bez ścin, a teraz możliwe jest w moim przypadku tylko oglądanie w 360p.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To wina IP board, nie jest stworzone do wielkich for. Niestety ale trzeba by było przenieść forum na inny silnik bo inaczej będzie przejebane przy 900.000 użytkowników.

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...