Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie wykrywa karty sim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Pokazałem typowi z serwisu jakiegoś by mi tam coś zrobił ... To po zresetowaniu i wyciągnięciu karty SIM nie znajduje karty w tel :< Co się dzieje jak to naprawić ?

Opublikowano

mało zrozumiale napisałeś, zrozumiałem że oddałeś telefon do serwisu, ale i tak się pytasz jak to naprawić.

Opublikowano

Oczywiście mój telefon to HTC adr6350

Głównie to tak.. Byłem u gościa co ma po prostu telefony i je naprawia. Zasięg i karte czytało ... Ale po formacie przestało ją czytać jak i wg wykrywać...

Opublikowano

Ma jeszcze gwarancje? jak tak to oddaj na gwarancje, a jak nie to tak jak @up wgraj nowy soft, chyba że to jakiś problem fizyczny - uszkodzona karta albo coś w tym stylu

Opublikowano

Nie ma gwarancji. A co do sofa do tego fona to jestem w tym zielony : / Pomoże ktoś?

a jak daje " aktualizacja oprogramowania" > Sprawdz wystepowanie nowej to pisze "Network is not available" kiedy mam nawet WI=FI

Opublikowano

Pobierz CWM (ClockWorkMod) pod swój telefon pobierz z neta jakiś stock ROM koniecznie pod twój telefon, bo możesz zrobić z niego bardzo drogą podkładkę do piwa. Najlepiej jak poszukasz poradników w necie, tam jest tego pełno, mam nadzieję że znasz angielski? bo nie jestem pewien czy znajdziesz po polski

Opublikowano

Program służy do wgrywnia softu w warunkach domowych :D tylko trzeba trochę z nią uważać, jak nie potrafisz obsługiwać to bez tutoriala się za to nie bierz bo wiesz, podstawka do piwa i te sprawy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...