Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

DiStefano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema 20 czerwca wylatuje z rodzicami z wujkiem cocia i 4 letnim kuzynem do tunezji nie chwale sie bo nie ma czym problem tki w tym że oni często się kłucą a ja chcę żeby było to wakacje idealne bez kłótni itd strasznie się boje sie o coś się pokłócą i wakacje będą zjebane niby oni sie lubia ale wiecie jak to jest.

Opublikowano

uśmiechnij sie i nie martw sie o byle kupsko

0001AVJHFA88HP7W-C116-F4.jpg

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

@2up

Ogarnij to zdjęcie,bo będę musiał dokonać werbalizacji swych myśli.

@top

Nie martw się. Pójdź do psychologa, spróbuj zorganizowac jakieś spotkanie rodzinne.

Opublikowano

Siema 20 czerwca wylatuje z rodzicami z wujkiem cocia i 4 letnim kuzynem do tunezji nie chwale sie bo nie ma czym problem tki w tym że oni często się kłucą a ja chcę żeby było to wakacje idealne bez kłótni itd strasznie się boje sie o coś się pokłócą i wakacje będą zjebane niby oni sie lubia ale wiecie jak to jest.

mkwm0040_big.jpg

Ale w czym mamy ci dokładnie pomóc bo nie wiem.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

mkwm0040_big.jpg

Ale w czym mamy ci dokładnie pomóc bo nie wiem.

Doradzić co zrobić żeby wakacje były udane, wystarczy chwilkę pomyśleć. Usiądźcie razem, wszyscy i porozmawiaj z nimi powiedz, że nie warto się kłócić skoro macie tam odpocząć i miło spędzić czas. Albo powiedz im, że jak będą się kłócić to zaczniesz figlować albo nie pojedziesz. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ja pierdole...

<facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm> <facepalm>

To masz kurwa duży problem, pomińmy nawet to że takich topów w necie jest w pizdu (samosia, zapytaj i inne gówna), na samym MPC takich tematów jest za dużo...

Pierwsze co zrób to wypierdol komputer przez okno albo skończ zadawać takie głupie pytania i to jeszcze na forum o grach, jeśli to troll to... (dokończ sobie sam)

No co się robi jak ludzie się kłócą? Jak dla mnie to beka z ciebie bo zamiast szukać rozwiązania, to siedzisz na dupie przed kompem i myślisz że ktoś przez kawałek kabla+klawiaturę Ci pomoże. To tak nie działa...

Równie dobrze możesz iść do pedagoga szkolnego.

E: @down THX za warna, nie na darmo mu pisałem żeby sobie poszedł do pedagoga...

Opublikowano

Poproś ich, aby porozmawiali ze sobą i wyjaśnili ewentualne nieporozumienia, a w razie jakiejś sprzeczki poszukali kompromisu. Nadmień także, że wakacje to czas odpoczynku i relaksu i fajnie byłoby spędzić je w miłej atmosferze, a nie pośród kłócącego się rodzeństwa. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...