Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tłumaczenie Odpowiedzi Na Ticketa

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przez przypadek albo ja usunąłem sobie złote m134 albo coś się spierdoliło i mi samo się usunęło, w każdym bądź razie napisałem tikceta i dostałem odp z tym że mało kumam. Pomóżcie !

To jest ukryta treść, proszę

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

to jest tłumaczenie z google

Niedawno zwróciła osobowych z naszej pomocy on-line Centrum pomocy. Poniżej znajduje się podsumowanie żądanie i nasze response.We nadal pracować na swój problem. Jeśli masz więcej informacji, należy zaktualizować swoje pytanie: SubjectDELETED m-134 GOLD Discussion Thread Response (Neo) 12/25/2009 06:58 AMGreetings k0niec, Dziękujemy za skontaktowanie klienta War Rock Support Team! Dziękujemy za skontaktowanie się z us.At tej chwili bilet został przekazany do odpowiedniego wydziału w celu dalszego dochodzenia i troubleshooting.Please pamiętać, że ze względu na charakter i złożoność tych rodzajów biletów, może upłynąć trochę czasu na inne służby, do kontaktu z Tobą. Pewność, że problematyka ta zostanie poruszona i odpowiedź udzielona na earliest.We cierpliwość i zrozumienie w tym czasie. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie mogą powodować. Dziękujemy za wybranie do gry w GamersFirst! Regards, NeoWar Rock Customer Support Teamwww.gamersfirst.com / warrockwww.gamersfirst.comBe wśród pierwszy spróbować nadchodzących gier GamersFirst's! - Intense pierwsze działania person shooter: http://www.gamersfirst .com/parabellum- nesil sürüm, tamamen Türkçe MMO: Runes of Magic: http://www.RunesofMagic.com.trClick tu zarobić FREE G1 Credits! Klient (koniec123) 12/23/2009 06:04 AMIN 8 i mania slot kupił złoto m-134 8slot, ale yesturday i aktywnych złota g36_c_d promocode i pistoletem został usunięty! Ja spędzam MONEY! Dajcie mi pistolet ... koniec123

Opublikowano

W skrócie : Przekierowali twoją prośbę do kogoś kto się tym zajmuję i w ciągu 48 godzin dadzą Ci odpowiedź . Ale nie licz na to że ci ją zwrócą , bo moim kolegom z klanu pozabierali bronie z 8 slotu i nawet nie odpisali ;d