Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] My fantasy 3 hack

maxsorp33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://mfo3-hack.blogspot.com/ Tu jest link do hacka lecz nie mogę go sciagnac bo nawet jak podam nr telefonu itd ... to dupa ... i ciekawi mnie czy ktos ma ten hack .. mialem go kiedys ale usunalem przez przypadek i wiem ze dziala :( a chce znowu pograc ... zalezy mi na nim ..moze komus uda sie sciagnac i wrzucil by na speedshare ... bede bardzo wdzieczny :P

Startuję na Moderatora :)

Zawszę możesz liczyć na moją pomoc w każdym Temacie .

Opublikowano

to pewnie fake na pewno ci działał? może tylko tak sadzisz po komentarzach? to pewnie ta sama osoba która zrobiła parę kont i komentowała ;p niektóre nawet są takie same uważaj jest naprawdę duże prawdopodobieństwo ze to keylogger ! on zarabia na pobraniach tego pliku :p

xxx

Opublikowano

to nie keylogger ponieważ tam wystarczyło podać sam login bez hasła .. więc skąd by znał hasło ... ponadto wiem że działa ale dostałem bana ... bo przesadziłem z MF ; d i znowu bym sobie pograł

Opublikowano

Na koncu jest napisane "Nie biorę żadnej odpowiedzialności za pliki które pobierzesz z tej

strony. Robisz to tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność. Nie
udzielam również żadnej gwarancji na to, że program będzie działał."

Opublikowano

Ale ty pojebany jesteś ... :) PRzecież piszę ze działało mi to !!!! tylko że przesadziłem i ddodałem 50000 MF !!! i mnie zbanowali ... wkurwilem sie i wylaczylem ... mialem 50 lvl ... kilkanascie tygodni gry

Opublikowano

hyr hyr hyr Widzę że chcesz nas tutaj w wała zrobic kolego :P Znam tego "hacka" który nie istnieje a to tylko fake żeby zbijać kase z ankiet z ludzi którzy dali się na to nabrać... Nie wciskaj kitu bo nia ma hacka do Mfo3, albo nie został nam ujawniony ;)

Na razie cisza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...