Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeKillPVP - Reaktywacja jednego z najlepszych serwerów w Polsce! Dedyk 24/7, Gildie, Rekrutacja ON, autorskie pluginy, strefa FB, strefa parkour!

PiooreX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólne informacje:

Siemanko, witajcie! Ja jestem PiooreX i opowiem Wam coś o naszym serwerze.. serwerze który zmieni wasze podejście do minecrafta, posiadamy

serwer z nieograniczoną ilością slotów który kiedyś był jednym z najlepszych w Polsce, chcemy przywrócić jego dawną sławę! Wejdź i przekonaj się sam, starannie przygotowywaliśmy ten serwer od 2 tygodni, pisaliśmy pluginy, budowaliśmy mapy i w końcu nam się udało, to wszystko dla Was! :)

Jaki gatunek serwera reprezentujemy?

Nasz serwer to Gildie (mamy autorski plugin).

Na serwerze mamy także arene FreeBuild dla budowniczych, oraz Parkour dla skocznych! :)

Podzespoły serwera:

-Posiadamy własną maszynę, więc liczba ram jest nieograniczona!

-Prędkość łącza wynosi 1gb/s!

-Mamy pluginy w małym palcu, posiadamy 3 techników którzy czuwają nad dobrem serwera! :)

-Slotów na sam start jest 35, jeśli serwer wciąż będzie cieszył się dużym zainteresowaniem, powiększymy je do 100! :)

Pare informacji:

-Serwer został uruchomiony dzisiaj o 20:30 czasu Polskiego, dla pierwszych 15 graczy czeka nagroda! :)

-Rekrutacja ON

-Serwer został stworzony dla Was, więc nie oczekujemy żadnych wpłat na serwer, a VIP kosztuje symboliczne 10zł! :)

A rekrutacja? Co z rekrutacją?

Jeśli chodzi o rekrutację do poszukujemy jednego Administratora, oraz dwóch Kidmodów.

Wymagania? Wejdź i przekonaj się sam! :)

Nasze IP: FreeKillPVP.msrv.pl

pioorex.png
Opublikowano

Bardzo fajny serwer polecam

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie zaciekawiła mnie ta prezentacja, ale chyba wejdę na serwer popatrzeć.

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...