Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy zjadam za dużo marchwi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O za dużej ilości można byłoby mówić wtedy gdy jej jedzeni przynosiłoby negatywne skutki.

Jeżeli tak nie jest to nie jesz za dużo, aczkolwiek 2-3kg to dość duża ilość i nie jest to normalne no chyba że jesteś zającem olbrzymem :)

(btw. wiem że to troll)

HBV27j.png

Opublikowano

Warzyw i owoców nigdy nie jest za duzo, ale uwazaj bo od tej marchewki łapy bedziesz miał żółte tak samo jak po kubusiach ^^

Opublikowano

Jeżeli jeż tego aż tak dużo, to chyba źle. Nie jestem dietetykiem, ale jak na moje oko, to albo jesteś biedny i nie masz niczego innego do jedzenia, albo masz kilka hektarów pola z marchwią i tylko to jesz. Zalecam udanie się do jakiegoś dietetyka, może Makin?

Opublikowano

Najpierw ''Czy piję za dużo mleka'' teraz ''Czy zjadam za dużo marchwi''. Masz chyba tendencję do przesadyzmu albo trollujesz. Jedzenie marchwi w nadmiernych ilościach (jak zresztą każda rzecz) może powodować barwieniem skóry na kolor np. pomarańczowy. Posiada ona witaminę E a jak wiadomo nadmiar każdej witaminy po pewnym czasie może zaszkodzić. Jedz zalecaną dawkę. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Najpierw ''Czy piję za dużo mleka'' teraz ''Czy zjadam za dużo marchwi''. Masz chyba tendencję do przesadyzmu albo trollujesz. Jedzenie marchwi w nadmiernych ilościach (jak zresztą każda rzecz) może powodować barwieniem skóry na kolor np. pomarańczowy. Posiada ona witaminę E a jak wiadomo nadmiar każdej witaminy po pewnym czasie może zaszkodzić. Jedz zalecaną dawkę. :)

Czyli ze co kurwa bd wyglądał jak on ? :

ckjt.jpg

1369757665-U932691.png

WUT?

Opublikowano

ckjt.jpg

0001AVJHFA88HP7W-C116-F4.jpg

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

ckjt.jpg

Nie, możesz mieć przebarwienia. Lekki pomarańczowy kolorek, po trwałym jedzeniu marchwi. :D

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...