Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak ekranu ładowania/gry

Viri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!
Po jakimś tygodniu przerwy znów zachciało mi się pograć i dobić wreszcie te pól lvla do 30, aczkolwiek napotkałem po drodze pewien problemik, więc nie obrażę się, jeżeli ktoś zechce mi pomóc, jeżeli wie, jak to naprawić. Mianowicie, jak napisałem w tytule tego tematu, po wybraniu postaci nie pokazuje się okno z ładowaniem gry, tylko tekst na cliencie "game abandoned" i przycisk reconnect, który po nacisku nie reaguje i można na niego klikać w nieskończoność
Procesy lolclient, lollauncher, rads coś tam i pmb są włączone, jednakże sam proces "League of Legends" włącza się na dosłownie sekundę po każdym naciśnięciu przycisku reconnect, potem się wyłącza.

Problem występuje zarówno na zwykłym cliencie gry, jak i na becie.

System operacyjny mojego komputera: Windows XP Home SP3

Może to nie będzie przydatne, ale zawsze jakaś poszlaka: Ostatnio miałem problem z net broadcasterem, który wywalał bluescreeny, więc w msconfig ustawiłem tylko "załaduj usługi systemowe" i "użyj oryginalnego pliku boot.ini"

Pozdrawiam :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

mam ten sam problem i nie wiem co zrobić czasem repair pomaga ... działa na 1-3 mecze i znowu to samo ... miałem rok przerwy i teraz du.pa będzie koniec grania ...

Opublikowano

Zmień region na inny i zaakceptuj regulamin.

Do tego wyłącz zapore i antivirusa.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...