Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje takie coś jak "łamacz hasła WiFi"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest. Ale to jest nielegalne, gdyż wykradasz hasło sieci i wogóle.Możesz ponieść konsekwencje prawne i mieć nieprzyjemności. Tylko na własne ryzyko.

Opublikowano

Łamacze haseł wifi na androida nie istnieją. W sklepie play są niby aplikacje do łamania haseł wifi ale to fejki.

Hasło wifi idzie złamać komputerem, wpisz na youtube wpa2/wpa/wep backtrack 5.

Łamanie haseł WiFi jest w Polsce nielegalne.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

I znowu się mylicie, jest jeden, teoretycznie działający ale wymaga dość mocnego procesora bo generuję on automatycznie jakieś ciągi znaków, więc potrzeba jest też czasu, zresztą nie obsługuję chińskich routerów które występują w polsce sorki bardzo, sam sprawdzałem u mnie w szkole na jakiś bezmarkowych nie działa, ale opinie o nim są dość pochlebne :D

Opublikowano

taa i lamią nim "hasła" do routerów bez zabezpieczeń, z prostym hasłem typu 12345 albo zabezpieczonych tylko na mac , czyli szajs jakich mało , w sumie nic nie robi

co maja producenci routerów do obsługi przez program ??? w naszym kraju 80% produkcji to routery EUROPEJSKIE, a typowego chińczyka ciężko spotkać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A to, że program ma jakaś swoją bazę danych routerów, nie wiem jak ona działa, w końcu nie ja tą apke pisałem, to oczywiste że nie złamie ci hasło typu 23HikLqw8_23L4 :D nie wymagajmy od telefonu zbyt wiele, zauważ że 10 lat temu nie pomyślałbyś, żeby na telefonie w GTA grać :D

Opublikowano

I znowu się mylicie, jest jeden, teoretycznie działający ale wymaga dość mocnego procesora bo generuję on automatycznie jakieś ciągi znaków, więc potrzeba jest też czasu, zresztą nie obsługuję chińskich routerów które występują w polsce sorki bardzo, sam sprawdzałem u mnie w szkole na jakiś bezmarkowych nie działa, ale opinie o nim są dość pochlebne :D

Hahahahaha! Nie, nie ma czegos takiego

image.png 

Opublikowano

Covver ile przesiadujesz na forum xda? :D uwierz mi że tam różne cuda się dzieją :D nawet łamanie haseł, myślisz że w Google Play znajdziesz taką apke? W sklepie są tylko aplikacje placebo czyli robiące ludzi w przysłowiowego balona, przy okazji zarabiając na reklamach, poziom tych aplikacji jest raczej na poziomie bardzo niskim, wystarczy kilkanaście linijek kodu, kilka animacji że niby on łamie hasło i przy okazji 20 reklam :D

Opublikowano

Nawet jak jest to nie polecam... Tak samo odradzam używania jakiegoś hack'a, że

wchodzisz do sieci wifi i wywala wszystkich..

Nielegalne.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak jak wiele osób pisało to aby pobawić się w łamanie haseł to najlepiej poczytać coś na temat Linux Backtrack 5 a obecnie Kali Linux gdyż backtrack przestał być już wspierany. To narzędzie ( kombajn ) teoretycznie służy do testów penetracyjnych ale da się go wykorzystać do wielu innych rzeczy.

Musicie liczyć się z tym, że proces łamania hasła do WIFI zależy w dużym stopniu od rodzaju zabezpieczenia i rodzaju urządzenia. Inaczej łamie się hasła w tanich ruterach nie zarządzalnych a inaczej w drogich, profesjonalnych takich jak CISCO czy HP.

Oprócz tego to trwa bardzo długo.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

wszystko się da, instalacja linuxa albo debiana jako 2 system telefonu i blacktrack5 :)

Pomogłem? Daj lajka ;)

trorek.png 

• 1 rok później...
Opublikowano

wszystko się da, instalacja linuxa albo debiana jako 2 system telefonu i blacktrack5 :)

Dokładnie tak jak trolek pisze. Wiele narzędzi sieciowych dosyć zaawansowanych da się zainstalować na Androidzie po zrootowaniu telefonu. Przykładem może być znany i ceniony NMAP lub hydra. Jeśli to już by się udało można spróbować złamać np: zobacz ten wpis na blogu hakerów jak złamać hasło wifi. bo w porównaniu do WPA2 będzie to łatwiejsze. Do WEP można użyć aircracka. 

Co do legalności to bzudra. Bo jeżeli zapomnisz hasło do swojego routera to jak najbardziej możesz tak próbować (jeśli nie chcesz robić resetu urządzenia). Jeśli osoba której router chcesz zaudytować się zgodzi również to jest legalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...