Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Edytujmy pliki .class | Część 1 & 2

KAMIKADZEKKS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha :)

Kamikadzekks rządzisz stary, już dawno od Ciebie tego oczekiwałem. Dzięki tobie nareszcie pospalszaczam sobie komendy w pluginach ! łap +'sa :)

Opublikowano

Ha :)

Kamikadzekks rządzisz stary, już dawno od Ciebie tego oczekiwałem. Dzięki tobie nareszcie pospalszaczam sobie komendy w pluginach ! łap +'sa :)

I tak mało powiedziałem. Prawdopodobnie za 3 dni dodam część drugą. Czekajcie cierpliwie ;)

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik dla początkujących. ;)

Muszę się jednak nie zgodzić z jedną rzeczą. Stopki nie wolno edytować bo podchodzi to pod złamanie licencji.

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik dla początkujących. ;)

Muszę się jednak nie zgodzić z jedną rzeczą. Stopki nie wolno edytować bo podchodzi to pod złamanie licencji.

Dziękuje za opinię.

Tak właśnie tym zawiniłem z moim Jobsem :) Jednak jeżeli mamy pozwolenie od autorów na samą edycje pluginu możemy śmiało edytować go w całości jak chcemy ;)

Opublikowano

Swietny tutorial, bardzo wiele sie dowiedzialem ;)

Dziękuje za opinię :)

Prawdopodobnie jutro dodam cz2. gdzie bardziej pokażę ;)

Planuje także tak jak mówiłem w filmie, po prostu spolszczyć plugin na oczach wszystkich, abyście zobaczyli, że jest to pracochłonne jednak łatwe ;)

Opublikowano

Fajnie wyjaśnione.

Ale beka była z master. Że od mistrza czyli taki mistrzowski xDDD

Master to jest gałąź, główna aktualnej wypuszczonej wersji programu, gałęzi może być wiele, tak aby grupa deweloperów skupiała się na jakiejś części programu nie zmieniając jej aktualnej wersji (master) , a po całkowitym zakończeniu edycji gałęzi łączy się gałąź poboczną z główną. :F I zmany są już dostępne.

To tak dla ciekawskich.

Opublikowano

Fajnie wyjaśnione.

Ale beka była z master. Że od mistrza czyli taki mistrzowski xDDD

Master to jest gałąź, główna aktualnej wypuszczonej wersji programu, gałęzi może być wiele, tak aby grupa deweloperów skupiała się na jakiejś części programu nie zmieniając jej aktualnej wersji (master) , a po całkowitym zakończeniu edycji gałęzi łączy się gałąź poboczną z główną. :F I zmany są już dostępne.

To tak dla ciekawskich.

Heheh :D Też małą beke miałem jak sobie to sam zobaczyłem na spokojnie jak mi to wyszło. Jednak znając grę Minecraft, dużo dzieci zakłada serwery itp. dlatego nie będę skupiał się na dobrej wymowie, bo to nie jest jakieś profesjonalne coś ;)

Jednak już w Cz.2 będzie dużo nowych pojęć które wprowadze i ogólnie będzie zajeb***cie dużo nowych rzeczy ;)

Opublikowano

I właśnie tego potrzebowałem!

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poradnik bardzo fajny i przydatny może dzięki tobie na serwerach wszystkie pluginy będą w języku polskim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...