Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onlyonemt2 [Hamachi] [Pl]

ZWIERZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na nowy serwer OnlyOneMT2.

Reje:

5.162.244.145

Spolszczenie:

Kod:

http://www.speedyshare.com/files/19970069/OnlyOneMT2_by_ZWIERZ.exe

Skan:

Kod:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/08ec519b1701db85ccbc3304f1bb7d54047975fac47dead4929e588c03786724-1261860144

Sieci Hamachi:

ONLYONEMT2
ONLYONEMT22
ONLYONEMT23

Hasło:

12345

Raty po 1000%

Handlarze:

Na razie standard ale będzie Edit.

Oczywiście częste konkursy i eventy Smile

Bony:

Na razie normalne lecz będą zwiększone po Edit.

W razie potrzeby dorobię 1 sieć.

GRAMY W SHINSOO i serwer nie dla N30.

Forum serwera:

http://dexomt2.xup.pl/

REKRUTACJA GM OFF!

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

koles co reklamuje serwer nie jest wlascicielem, nie ma tam nawet gma, tylko caly czas sie podlizuje

na start nic nie ma, a jak zapytasz czy cos da bo z piesci sie nie da nawet bic psow to ci odpisze "spierdalaj jestem zajety"

nie polecam

21866.gif
Opublikowano

nie ma tam nawet gma, tylko caly czas sie podlizujena start nic nie ma, a jak zapytasz czy cos da bo z piesci sie nie da nawet bic psow to ci odpisze "spierdalaj jestem zajety"

GM jest ^^. GMów jest więcej niż graczy -,-". A co do tego "Spie*dalaj jestem zajęty" to jest całkowita prawda, ja napisałem, czy można prosić konika, a GM odpowiedział: "Wypierdalaj z serwera dziecko n30 jak nie umiesz grać" ....

Serwer do dupy, czysty ZpMt2 ... Nie polecam.

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

@up

ten koles nie ma gma, ma nick ZWIERZ i caly czas rainowi i pawlowi lize dupe....

21866.gif
Opublikowano

@UP dupsko ty ty liżesz ja tam jestem GM!!!!! Tylko na razie zostałem wykluczony bo się forum zajmuje i że wypierdalaj itp. TO NIE JA PISAŁEM! Aha i GM jest 4. Tyle. Ps. GA to mój kolega więc mu dupska nie lizę tylko to takie ŻARTY!

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

I coś nowego... Teraz GM zmienili swoje zachowanie i BARDZO przepraszają za wyzwiska. W imieniu naszego Teamu, ZWIERZ

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

BARDZO PRZEPRASZAM ZA GMOW ONI NIE WIEDZIELI O CIO BIEGA ZE LUDZISKA Z MPC SZACUN DLA WAS^^ ZAPRASZAM MODERATOROW FORUM DO GRY MILI GM:) SIE

C JUZ PODALEM HASLO DO WSZYSTKICH SIEC 12345I ZA POZWOLENIEM zwierz

Opublikowano

A takie małe pytanko ;] . Czy jest reje ? Czy może GM robi konta .

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...