Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishMineCon, co o tym sądzicie?

ReDeMonstRum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejjj :).
Chciał bym się was zapytać, gracze minecrafta, co sądzicie o PolishMineCon.
O co chodzi? JUZ WYJASNIAM:

na takiej imprezie były by konkursy, w których można wygrać od bryloczka z kilofem, przez kubek z creeperem, aż po np. GiftCode bądź podkoszulek.

Duzo atrakcji, np. konkurs parkour'u czy nawet survival games.

I WIELE WIECEJ.

WYPISUJCIE CO O TYM SĄDZICIE :)

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Opublikowano

aby takie cos zorganizowac trzeba miec jedynie pieniadze na wynajem miejsca, i na inne duperele, oraz oczywiscie chęci.
Jesli znalazlo by sie dużo chętnych, to czemu by nie, mógł bym takie coś zrobić :)

Opublikowano

Na pewno fajna sprawa. Konkurs z prawdziwymi nagrodami - jak najbardziej wziąłbym udział ^^

Jeżeli masz ciekawy pomysł, znajdzie się bardzo dużo osób :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Niech YouTuberzy się tym zajmą! Mają $ z YT i wtedy dużo osób by przyszło :D

Ale jak im to powiedzieć....

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

widze ze nikt za bardzo nie widzial mojego posta. Mógłbym coś takiego zorganizować, tylko musiało by być dużo chętnych. Sponsor? Posiadam dużo ca$hu, a przecierz gdy by było dużo osób to by się to zwróciło. Jeśli jesteście "za", pomóżcie, i dajcie rady, gdzie najlepiej zareklamować takiego PolishMineCona aby dużo osób było. To tyle :).
Czekam na wasze odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł dobry ale musisz to rozreklamować bo tutaj dużo osób nie znajdziesz. Zorganizowanie czegoś takiego będzie strasznie kosztowne dlatego nie wiem czy nie lepszym pomysłem by było zgłoszenie się do organizatorów innych konwentów i dogadania się z nimi odnośnie współpracy (nie zapłacisz tyle za miejsce, poznasz osoby które się tym zajmują itd.) Poszukaj w google kalendarza imprez (jeśli nie znajdziesz to pisz na prv, wyślę Ci) jest tam wiele zaplanowanych spotkań fanów gier/anime/militari.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Mozna by zrobic zrzute na takim portalu, zapomnialem jak sie nazywa..

Moje miasto Lublin, uwazane za wiochę posiada 2 wielkie nowoczesne hale targowe obok starego parku z duzym parkingiem, jakby wynajac jedna to swietna promocja dla miasta, a w Parku Ludowym mozna by robic konkursy ze np. uciekassz przed przebranymi za crepery ludzmi albo nawalac sie mieczami :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Tylko w takim Lublinie masz ze 350.000 ludzi a w Warszawie ponad 1.7mln :P Wątpię by w Lublinie zwróciły się koszty. Zresztą wystarczy sprawdzić gdzie takie spotkania są organizowane (większość to właśnie Warszawa, czasami jeszcze Wrocław czy Poznań) oczywiście w mniejszych miastach też coś takiego robią (w Lublinie masz konwent od 8.11 do 11.11) jednak jak wiadomo im więcej osób tym większa szansa, że trochę się ich zbierze na takim spotkaniu.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Nie no super, ale ja jako jedna z wielu osób miałabym problem z dojazdem, bo do Warszawy (z dużej litery piszemy!!!!) mam jakieś 7h, w dodatku jestem niepełnoletnia i rodzice by mnie nie puścili. A poza tym, jakbyś na serio chciał coś takiego organizować to reklama na takim forum nic Ci nie da. W taki sposób uda Ci się zebrać mooooże kilkadziesiąt osób.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

O tym właśnie mówiłem. Też nie dojadę do Warszawy (z Wrocławia mam tam też z 7h) jednak wiadomo, że nie ma miejsca które by pasowało każdemu. Fajnie gdyby takie spotkanie się udało, może dzięki temu zacznie powstawać więcej tego typu pomysłów. Zaproponowałem Warszawę bo to jednak stolica, łatwo trafić, sporo mieszkańców i łatwiej będzie z reklamą. Dalej jednak wątpię by jedna osoba dała radę to zorganizować.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

aby takie cos zorganizowac trzeba miec jedynie pieniadze na wynajem miejsca, i na inne duperele, oraz oczywiscie chęci.

Jesli znalazlo by sie dużo chętnych, to czemu by nie, mógł bym takie coś zrobić :)

Zresztą w każdym z postów używałeś 1 osoby l.poj :P Nic nie wskazywało więc na to, że chceCIE to zorganizować a nie tylko Ty chcesz :) Dlatego też wszyscy mówili, że koszta będą zbyt wysokie (brali pod uwagę jedną osobę a nie grupę "n" osób :P) W Warszawie masz konwent bodajże w sierpniu. Możesz do nich napisać i coś zorganizować.

btw.

Popraw to "z kąd" albo zmień opis w profilu bo to nie jest "poprawnie po polsku" :) Zresztą znaków specjalnych też wypada używać skoro tak się chwalisz poprawnym pisaniem :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Pomysł ok, ale pomyślcie: do tego potrzeba wiele dojrzałych, dorosłych osób, a na tym forum przeciętny wiek to 14-15 lat. Niestety, w naszym kraju z takim wiekiem nic nie zrobimy. Jeśli znajdzie się dobrych sponsorów i organizatorów, może wypalić. Lecz znając Polaków, skończy się tak jak z euro 2012. ;/

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Po jakosci strony na fb sadze ze wybitnie sie nadajesz na organizacje tego... nie lepiej zalozyc fanpage '"chceny minecon w polsce/ wee need minecon in Poland!" i po zebraniu wielu like wyslac maila do Mojang?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...