Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Varus - może być?

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś grałem sobie varusem na solo topie ( moja pierwsza gra tym champem) i nawet dobrze mi się grało jednak chciałbym się spytać czy taki build może być:

99363954239636325446.png

Miałem ok. 303 ad oraz 2.20 AS

b_560_95_1.png

Opublikowano

IMO dobry, jednak przydałoby się jeszcze wcisnąć LW zamiast czegoś.

Imo zły.

Po co Ci Bloodtristed razerm Z blade of ruined king?

Ten item co daje attack speed do wyrzucenia lepszy bedzie LW.

I potem jeden item np warmong.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobry build :)

Nie kupuje siębloodtristera i BOTRka tylko albo jedno albo drugie.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Nie kupuje siębloodtristera i BOTRka tylko albo jedno albo drugie.

Jakieś argumenty ? OP sustain, OP dmg z BOTRK mam rozumieć się nie przyda ? wrzuć gdzieś LW zamiast hurricane'a np.

Opublikowano

Jakieś argumenty ? OP sustain, OP dmg z BOTRK mam rozumieć się nie przyda ? wrzuć gdzieś LW zamiast hurricane'a np.

imo moim zdaniem marnowanie slota. Lepiej zarzucić jakiś LW

Opublikowano

Można po prostu IE nie budować tak jak to coraz częściej się robi bo aktualnie liczą się hapsy i jak najdłuższe utrzymanie się w TF a z BT i BOTRK mamy CHORY sustain

Opublikowano

Można po prostu IE nie budować tak jak to coraz częściej się robi bo aktualnie liczą się hapsy i jak najdłuższe utrzymanie się w TF a z BT i BOTRK mamy CHORY sustain

Tylko jest jeden problem Ie jest częściej budowane na Varusie niż BT.

Szkoda że nie widzę że nikt z topki tego nie składa. Topka musi to składać bo taka kompozycja itemów musi być super.

Ogólnie brednie opowiadasz, co mi z lifesteala kiedy nie będę nic bił a jak nic nie bije to nie mam dużego lifesteala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...