Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to prawda że Xeratha ulepszą?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy to prawda że Xeratha mają ulepszyć?

Grałem sobie aż w końcu z drużyny przeciwnej xerath wymiatał a od nas zaczęli pisać nie dość że jest mocny xerath to jeszcze mają go ulepszyć czy to prawda?

Pytam się bo mam xeratha grać nim nie umiem dla mnie jest słaby ale jeśli go ulepszą to go nie sprzedam.

Jeśli mają go ulepszyć to kiedy i co ulepszą czy wgl nie ulepszają go?

Xerath.

Opublikowano

Nie będą go polepszać, tylko dostanie reworka.

Jego W i R zamienią się miejscami, a E trochę zmienione.

W będzie starym ultem, ale będzie miał 1/2 strzały i ofc mniejszy dmg i cd.

R będzie jego dawnym W, ale o wiele lepszym(i z większym cd). Obecnie na max lvl daje 2000 range z dupy o_O
E będzie "chudym" skillshotem z ok 1k range, który przy kontakcie stunuje na 0.75-1.25 s

Opublikowano

Tak, otóż "jest on jednym z 2 najrzadziej używanych magów na wszystkich serwerach" więc riot postanowił go ulepszyć.

Wstępnie zapowiedziano następujące zmiany:

• Nowy pasyw będzie oferował magiczną penetrację skalując się z maksymalną pulą many
    • „W” zostało zamienione z „R”
    • Nowe ultimate będzie drastycznie zwiększało zasięg wszystkich skilli (600/1000/2000), które nie będą kosztowały many. Samo ultimate (dawne W) będzie miało dłuższy cooldown oraz będzie zabierało manę za każdą sekundę aktywowana (podobnie jak ulti Anivii)

„E” Xeratha to teraz linearny, cieniutki skillshot o zasięgu ok. 1000, który ogłusza wrogów na 0,75 – 1,25s.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Up report po co mi odpowiadasz o jakieś historyjce i koledze gdy ja pytam czy zmienia się xerath?

A wiecie może kiedy to zmienią?

I tak około ile % będzie lepszy xerath?

Dalej on będzie na mida i z dużym zasięgiem?

Opublikowano

Nie sprzedawaj go... Jest jaki jest, na pewno jest wart swojej ceny.. Posiada aoe ulti, skille z dużym rangem itp... Zobacz sobie, co Czaru z Meet Your Makers robi z nim w swoich rękach - miazga. Tylko nie rozumiem ludzi, dlaczego On jest tak mało grany... Jeden z potężniejszych magów, potrafiący po 6 zdjąć każdego na combo na swojej lini..

Opublikowano

Ma dostać reworka, czyli ma mieć wszystkie nowe skille.

Ogarnij się rework to nie jest zmiana skilli na nowe.

To po prostu polepszenie mechaniki gry, ogólnie potrzebne by lepiej zbalansować postać. Nie zmienią się jego "główne właściwości" więc ciągle na pewno będzie się opierał na range'u. Ale wcale nie jest powiedziane że będzie lepszy/gorszy, będzie po prostu zmieniony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...