Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info/Cheat] Znalazłem, nie wiem czy działa ktoś sprawdzi?

Iphone199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem wspomagacza do gry league of legends

s

ściągacie na swoją odpowiedzialność. Ja nie ściągnąłem, bo czekam na wasze opinie.

Opublikowano

A ja otwieram, to program od twórcy BOLa i nie ma on żadnego wirusa w sobie :) Ma kilka fajnych opcji z BOLa jak np. AutoSmite, i chyba zostanie darmowy.

Opublikowano

Jak widze narazie główni zainteresowani to mody tego dzialu gratulacje państwu. jak może działać na zasadzie lol skins skoro ingeruje w grze usprawniając reakcje a nie zmienia głupie tekstury ogarnij prosze. Tak można dostać za to bana jak za każdy niedozwolony program i przebywając na tym forum powinieneś mieć tego świadomość a po napisaniu 6000 postów stwierdzam że albo spamiłeś w tematach albo do tej pory masz pomroczność jasną i nie wiesz czym grozi używanie cheatów.

cheat jak każdy usprawnia nam dynamikę reakcji bez sensu 0 fun'u przy urzywaniu tego. Mi działa jednak nie planuje używać powodzenia.

16k7y4p.png

Opublikowano

No wszystko pięknie, ładnie ale te funkcje w BoLu i w tym nadal bugslaty mi robią. A odpalam jedynie zoomhacka i maphack także nie wiem - zepsute? ;d

Opublikowano

Jak widze narazie główni zainteresowani to mody tego dzialu gratulacje państwu. jak może działać na zasadzie lol skins skoro ingeruje w grze usprawniając reakcje a nie zmienia głupie tekstury ogarnij prosze. Tak można dostać za to bana jak za każdy niedozwolony program i przebywając na tym forum powinieneś mieć tego świadomość a po napisaniu 6000 postów stwierdzam że albo spamiłeś w tematach albo do tej pory masz pomroczność jasną i nie wiesz czym grozi używanie cheatów.

cheat jak każdy usprawnia nam dynamikę reakcji bez sensu 0 fun'u przy urzywaniu tego. Mi działa jednak nie planuje używać powodzenia.

buahahhahahahah taki byki kur... Jak nie zamierzasz to po cholere sie tu rejstrujesz?

To samo co up. bugspalty mam

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że niektóre "cheaty" to nie cheaty tylko wspomagacze dla gracza, które nie ingerują w grę i jej nam nie ułatwiają, jest tym np. lolskins, który ingeruje jedynie w naszą grę, nikt z zewnątrz o tym nie wie i nigdy nie dowie.

Btw.

też mam bugsplaty z tym i w dodatku na każdej grze z tym ciągle mi crashuje lola lub po prostu program nie odpowiada.

Opublikowano

To działa na każdym serwerze czy tylko na north america?

Działa na NE też, ale musisz ustawić angielską wersję językową. ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...