Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Krash po wybraniu championów (prosze o pomoc)

Madecz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ten temat jest podzielony na 2 części, mianowicie na:
-Opis całego przebiegu, mniej ważne
-Obecny problem, problem w którym potrzebuje pomocy
Ja potrzebuje pomocy na "mój obecny problem"

Obecny problem: Obecnie mogę już wejść do gry wybrać postać, czary, runy itd. ale kiedy już wszyscy wybiorą postacie i przechodzę do okna lądowania wszystkie napisy ktore powinny byc biale i obrazki wybranych postaci robią się niebieskie i ładowanie staje na 22% po czym wszystko sie wyłącza i wyskakuje DebugSplat, I znowu próbowałem wszystkiego co znalazłem, aktualizowałem i ściągałem sterowniki,Adobe air, reinstalowałem i naprawiałem grę przez launchera i sciągnołem lol replay/recounder ale dalej nie dziala.
Ps. dalej nie moge zainstalowac netfameworka (nawet przez panel sterowania nie dziala)

Opis całego przebiegu: Od dwóch tygodni mam problem z League of Legends. Mianowicie na początku czerwca zbugowała mi sie rozdzielczość i nie mogłem zmienić rozdzielczość w grze, wtedy to mi nie przeszkadzało bo szybko przystosowałem ale jak sie okazało to moje prawdziwe problemy dopiero wtedy sie zaczęły. Na następny dzień nie mogłem już w ogóle wejść na lola (po naciśnięciu ikonki lola pokazywało sie logo ale nie odpalał sie launcher i nie pokazywał mi sie żaden komunikat o błędzie).Próbowałem naprawić w opcji launchera, reinstalacji gry,sterowniki do karty graficznej, ściągnąć adobe air i nic nie pomagało dopiero po dwóch tygodniach samo mi sie to naprawiło. Ale to co mnie zdziwiło to to ze mogłem zainstalować tylko net fame worka 4 ale kiedy próbowałem zainstalować wersje 3.5 działo sie dokładnie to samo co z lolem (naciskałem na ikonkę instalatora i kompletnie nic sie nie działo).

Opublikowano

W configu lola zmień rozdziałkę. Skoro frameworka nie możesz zainstalować to reinstall systemu ... Usuń wszystkie partycje i potem podziel na nowo i wklep system... Jak to nie pomoże to nie wiem, byćmoże coś z dyskiem

Opublikowano

Aktualizacja systemu (Internet Explorer tak samo), w cfg lol'a spróbuj zmienić rozdzielczość, spróbuj też usunąć plik cfg i odpalić grę, lub reinstaluj ją do innego folderu (lub dysku). W ostateczności format PC.

Pozdrawiam.

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...