Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa pod Serwer RPG + FB by Hiyo. V1

Hiyo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie gracze Minecrafta! ^^

Nie będę na razie dawał linku do mojej wspaniałej mapki, jeżeli chcecie to wstawię jak uzyskam odpowiednią liczbę lajków <33

A więc najpierw ss-y:

2nvdu1z.jpg

2zz3qk9.jpg

Co znajduję się na mapie?

A więc:

• Ogromny spawn (ten zamek na ss-ach),
  • Za zamkiem mamy park na, którym możemy pospacerować,
  • Dużo działek (nie chciało mi się liczyć, ale wystarczyłoby dla 30 osób na pewno)
  • Ogromne więzienie ;33

Co zamierzam wprowadzić?

• Na mapie Survival (musimy mieć plugin MultiVerse) dać kryjówkę dla Gildii Adminów/opcjonalnie dla jakieś gildii. Oczywiście wszystko byłoby w skale wyryte, ale na prawdę kozacko ;3
  • Osadę rozbójników na mapie Survival
  • Dorobić więcej działek,

Wszelkie pomysły piszcie tutaj, ja postaram się rozpatrzyć i opcjonalnie pisać co zamierzam z waszych propozycji zrobić.

DOWNLOAD BĘDZIE JAK UZBIERAM LAJKI NA CHLEB..

Opublikowano

Fajne fajne tylko ten mur zmien na cos innego ponieważ te cegly z mchem strasznie sa za przeproszeniem Oczojebne i zamiast bawic sie w robienie dzialek sciagnij i wgraj PlotMe

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

@up

Miałem tabliczki do kupowania terenów, ale usunąłem, bo pomyślałem, że każdy może mieć własne ceny.

Opublikowano

No no, super mapa, tyle że nie wiem czy to nie jest z planetxxxxxxxxx.xxx. Jeżeli nie to szacun dla Ciebie Tylko szkoda że mapka na płaskim terenie :(

Opublikowano

No no, naprawdę epicko to wygląda. Jeśli ten cały projekt jest twój, nie jest ściągnięty, to wielki like ode mnie. Czekam na te pozostaje "dodatki" :D Masz talent, dude ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

No no, super mapa, tyle że nie wiem czy to nie jest z planetxxxxxxxxx.xxx. Jeżeli nie to szacun dla Ciebie Tylko szkoda że mapka na płaskim terenie :(

Mapa robiona w całości przezemnie.

Nie jest na płaskim, za działkami jest "górka" i dalej jest normalnie.

Dlatego się przydaje plugin MultiVerse, który umożliwia danie 2 świata.

Opublikowano

Jezu gdybym miał takiego budowniczego na servie to bym był w niebowziety

Opublikowano

@up

Rzadko pracuję na serwerze z powodu albo oszukania mnie (zbuduje mapę a on mnie zbanuje na ip itd.) albo nie dogaduję się z rówieśnikami'

Na razie nic nowego na mapie nie ma :)

Opublikowano

Dużo jescze tych lajków potrzebujesz? :]

Udoskonalam mapę, lajki do 20 i mogę dać (musi być zainteresowanie, bo po co mam dawać mapę jak nic nie ściągnie)

Opublikowano

Wiem że ludzie są tacy przekonałem się na zaufanych osobach z mojego servera, zbudowali dla mnie coś a potem zniszczyli i odeszli.Gdyby moja stara chęć do budowania czegoś epickiego wróciła to bym wszystko sam budował ale ja już się wypaliłem dlatego muszę polegać na budowniczych czego strasznie nie lubię.

Opublikowano

Właśnie skończyłem dorabiać działki.

Awesome!

Dużo nauki, teraz trzeba zrobić resztę.

Opublikowano

Mnie się nie podoba, mury są brzydkie.

Co do zamku - ładny, ale to chyba jedyna rzecz która mi się podoba.

Ogólnie rzecz biorąc mogłeś nie robić tego na płaskiej mapie.

Opublikowano

Ile bierzesz za zbudowanie takiego zamku na servie(Hehe taki żarcik)

Opublikowano

Ile bierzesz za zbudowanie takiego zamku na servie(Hehe taki żarcik)

Zaoferuj cenę :D

W sumie, mam plany co do założenia jednego serwera ale muszę 60zł mieć xD

Opublikowano

Hito tak się składa źe szukam współpracownika weź napisz czy ciekawi cię taka propozycja.Tylko jedno ale niedawne ftp ale wolną rękę tak ;)

Nie daje*(sory z telefonu pisze)

Opublikowano

Zawsze można wyciąć i wkleić ^^ Sam zamek mi się bardzo podoba ale te działki nie są potrzebne. Aha i gdyby nie ta chmura to przejście pomiędzy nether brick, a kamienną cegłą nie pasowało by. Tzn. mi by nie pasowało :D

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...