Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon htc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar kupić uzywany telefon w bdb stanie i tutaj pytanie jaki HTC polecacie? tak zebym do 600 zł max uzywany;d

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

HTC z tego co wiem nie są najlepszymi telefonami jeżeli chodzi np. o zasięg. Polecałbym Ci zakup Sony Neo V ;) Dość tania i kurczę ja mam ją już rok i na prawdę wspaniale się zachowuje.

Opublikowano

wole HTC, napalilem sie juz na ten telefon.. SE mam cale zycie zawsze tylko SE, teraz chce jakis inny;d

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Poleciłbym Ci HTC Desire X - jest naprawdę w porządku.. Używanego dostaniesz pewnie w takiej cenie : )

Pozdrawiam,

Ikinoma

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

HTC Desire S, według mnie jeden z najlepszych telefonów firmy HTC tych starszych. Ponad to posiada przejrzysty design i wygląda całkiem, całkiem. Z tego co sprawdzałam nowy kosztuje około 400-500 zł.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Osobiście posiadam HTC 7 Mozart i nie nalegam, jest w posiadaniu systemu Windows Phone!

Zapłaciłem za niego 560 złotych, ostatnio w komisie, NOWY HTC 8.s widziałem za 640 złotych! ;)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

HTC HD2 - telefon legenda (dosłownie). Śmiga na wszystkich systemach poza iOS i Badą. Bez problemu zabawisz na WM, WP czy Androidzie. ;) Testowałam na nim wszystkie kombinacje i muszę przyznać, że byłam w szoku ile ten 'telewizor' potrafi. ;)

Drugim urządzeniem, które szczerze polecam, jest Windows Phone 8 by HTC, czyli w skrócie mówiąc HTC 8s. Za 600 zł dostaniesz nówkę. Smartphone z wyższej półki, młodszy brat 8x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...