Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Nowy Dział] Neverwinter D&D

Venti_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sasac.png

Co to jest Neverwinter ?

Neverwinter to darmowa gra akcji typu MMORPG, oparta na słynnej
fabularnej grze fantasy Dungeons & Dragons. Historie z wielkim
rozmachem i walka w klasycznej grze fabularnej czekają na bohaterów,
którym nie brak odwagi, by wejść do fantastycznego świata Neverwinter.

Eksploruj i broń jedno z najbardziej kochanych miast w Dungeons
& Dragons Forgotten Realms Campaign Setting w miarę, jak podnosi się
z popiołów zniszczenia. Ta wciągająca gra MMORPG zabierze cię poza mury
oblężonego miasta, do podziemnych przejść, w poszukiwaniu zapomnianych
sekretów i zagubionego skarbu.

Gra jest obecnie w Open Beta i premiera gry ma nastąpić 20 Czerwca, wydawca poinformował ,że powstanie polska wersja językowa gry z dubbingiem, w wakacje tego roku ma być wprowadzony pierwszy dodatek rozszerzającą grę o nowe lokacje, zadania, krainy pvp i pve, przedmioty i wiele więcej... W grze obecnie mamy do wyboru 5 klas postaci oraz 6 ras postaci.

Screeny

neverwinter1.jpg

neverwinter2.jpg

Trailer

GAMEPLAY

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Nie jestem przekonany czy opłaca się robić taki dział.

są do tego jakies cheaty ? gra w to ktoś w ogóle z mpc ? jest to nowa gra więc ludzie pograją kilka dni i im się znudzi, w dziale będą pustki.

jestem na nie

Opublikowano

Ja byłbym jak najbardziej za! Sporo Polaków widziałem na serverach, więc znalazło by się dużo chętnych ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Nie jestem przekonany czy opłaca się robić taki dział.

są do tego jakies cheaty ? gra w to ktoś w ogóle z mpc ? jest to nowa gra więc ludzie pograją kilka dni i im się znudzi, w dziale będą pustki.

jestem na nie

Narazie nic mi nie wiadomo o cheatach ,ale to przecież kwestia czasu ;) Widziałem osoby ,które grają lub grały z mpc. Gra ma potencjał i należy przekonać innych ,że jest warta uwagi.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Nie podoba mi się gra, dużo jest podobnych gier do tej i wątpię czy będzie ruch w niej.nope

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie podoba mi się gra, dużo jest podobnych gier do tej i wątpię czy będzie ruch w niej.nope

Nie grałeś a już piszesz ,że jest podoban do innych? Neverwinter ma swój klimat ,który mnie urzekł jako jedyne MMO, to jest jeszcze open beta więc , w przyszłości zmieni się jeszcze z 50% gry, na dodatek będzie polska wersja językowa z dubbingiem co przyciągnie ludzi, a na serwerach można spotkać co chwile jakiegoś polaka.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Dużo jest podobnych gier ale to są marne produkcje.. Ruch jest w marnym dragon ballu a w tej grze nie bedzie?..

Jak najbardziej tak ! Gra ma zarąbisty potencjał.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Zobaczymy na razie na pewno na dział jest za wcześnie, może pojawi się tutaj grono dziesięciu zainteresowanych grą, wtedy oczywiście nie stoi nic na przeszkodzie, by stworzyć dział. Zobaczymy też, jak sama gra się rozwinie pod względem popularności. Dajmy sobie trochę czasu.

Opublikowano

Drogi Seldku

Zapewniam ,że są tu osoby ,które grają w NW, druga sprawa to polska wersja gry ,która zainteresuje szrersze grono odbiorców, i napewno znajdą się osoby ,które by rozkręcili dział dlatego dział musi powstać ,aby zareklamować grę, skoro taki dział jak DBO jest to czemu i ten ma nie powstać?

sygnauf.png

by Valky

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...