Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zlamana Vta kosc Srodstopia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może wypierdalaj do lekarza zamiast pytać gimbusów na forum o hackach?

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

A może wypierdalaj do lekarza zamiast pytać gimbusów na forum o hackach?

Noge zlamalem przed wczoraj po czym odrazu poszedlem do lekarza ... siedze teraz w gipsie. Chcialem tylko sie upewnic czy da rade jakos w naturalny sposob wspomoc ten zrost kosci :D Poniewaz wyczytalem ze moga powstac komplikacje w stylu nalozenie sie kosci na kosc.

61093c6efb.png

Opublikowano

Noge zlamalem przed wczoraj po czym odrazu poszedlem do lekarza ... siedze teraz w gipsie. Chcialem tylko sie upewnic czy da rade jakos w naturalny sposob wspomoc ten zrost kosci :D Poniewaz wyczytalem ze moga powstac komplikacje w stylu nalozenie sie kosci na kosc.

To zapytaj na jakimś forum medycznym. Zaraz ci tu napiszą, że najlepiej jakbyś sobie mleko wstrzykiwał, bo widzieli reklame Danonków :rolleyes:. Serio, trafiają się tu takie "złotka".

7m9a.png

Opublikowano

kosc zrasta sie max 5dni

Mhm, to powodzenia w stawaniu na nogę, w ktróej masz połamane kości śródstopia na 6 dni po złamaniu.

Za bardzo nei da się tego przyspieszyc. Trzeba swoje odleżeć i poczekać. Z doświadczenia wiem, że nawet po zdjęciu szyny(miałem połaname 3 kosci srodstopia i zalozyli mi szyne na miesiac) noga jeszcze troche boli. Do tego dochodzi ból na tzw. "zmianę pogody".

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

To zapytaj na jakimś forum medycznym. Zaraz ci tu napiszą, że najlepiej jakbyś sobie mleko wstrzykiwał, bo widzieli reklame Danonków :rolleyes:. Serio, trafiają się tu takie "złotka".

Ide sb wstrzyknąc mleko bo juz sie uzależniłem hehe.

@top

Tak.

Nwm czy to pomorze ale jak ja miałem złamaną rękę to kazali mi jeść owoce i jakies tam witaminy

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

To owocow jem baaardzo duzo :D Dzisiaj Truskafki i Banane ; d

Te Szyny sa obowiazkowe czy oni to w zaleznosci od sytuacij zakladaja?

61093c6efb.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...