Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KSW23 Opinie, Przemyślenia, Wasze Typy !

Vante7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jestem ciekawy waszych opinii na temat 23 konfrontacji sztuk walki.

Mamed Khalidov vs Melvin Manhoef

Wszystkie dotychczasowe walki wygrywał, lecz ten przeciwnik to na prawdę ciężki orzech do zgryzienia, tym bardziej, że Mamed zaznaczył, że chce z nim walczyć w stójce. Z tego co wiadomo Manhoef nie za bardzo potrafi walczyć w parterze, tylko preferuję stójkę - jak myślicie Czy Mamed sobie poradzi w tym starciu ?

Następna walka to Mariusz Pudzianowski vs Sean McCorkle.

Ostatnio na youtube, widziałem Ciężkie przygotowanie Mariusza do KSW. Przez cały rok, 2 treningi dziennie, na prawdę niezły zapierdziel ma ten Chłop. Wierzę, że po 2,3 minutach nie będzie zdychał, tylko dalej będzie mieć siłę do walki. Jak sam powiedział: "Głowa chciała, serce chciało, Ciało odmawiało." Tym razem chce zaskoczyć. Ale, jak zwykle jest ale :) Jego przeciwnik to nie lada chłoptaś 140kg mięsa, mistrz BJJ, walczyć w UFC, to już nie jest Thompson, ani Kawaguchi :).

Michał Materla vs Kendal Grove.

Michał Materla, niesamowity figher, ostatnimi czasy zrobił niesamowity postęp. Nie ma się tutaj co rozpisywać, jedynym atutem "Spidermana" jest wzrost. Ale Michał to prawdziwy Terminator, na pewno wygra !

Aslambek Saidov vs Ben Lagman

Sam nie wiem co się spodziewać w tej walce. Nie widziałem, żadnej walki Ben'a. Jedynie wiem jak walczy Aslambek z poprzednich jego występów na KSW i szczerze mogę stwierdzić, że ma spore szansę.

Karolina Kowalkiewicz vs Marta Chojnowska

Karolina trenowała mojego kolegę z klasy Krav Mage, kiedy przyszedł z podbitym okiem do szkoły i powiedział, że kobieta podbiła mu oko, wpadłem w śmiech. Po tym co zobaczyłem na KSW22, żałuję !

Jej pięści są jak dynamity, zwrotność, szybkość, siła ! Marty Chojnowskiej nie znam, trzymam kciuki za ciekawą walkę !

A jakie są wasze typy, jak myślicie ? Pudzian podoła kondycyjnie ? Mamed rozwiąże walce w stójce ? A może Kendall Grove, zagrozi Michałowi Materli ?

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Moje typy:

Mamed Khalidov vs Melvin Manhoef

Zwycięzca pojedynku przed czasem Melvin Manhoef

Mariusz Pudzianowski vs Sean McCorkle

Sean McCorkle znokautuje Mariusza w pierwszej rundzie

Michał Materla vs Kendal Grove

Michał da radę ,KO w drugiej rundzie

Aslambek Saidov vs Ben Lagman

Nie mam pojęcia,ale stawiam na Saidov'a

Karolina Kowalkiewicz vs Marta Chojnowska

Zdecydowanie Karolina,przypomina mi wojowniczkę body "Aura+berserk"

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...