Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] L85A2 VS FAMAS

MintoPL32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która broń lepsza z tymi dodatkami Kolba nemezis lufa predator magazynki viper rapid aim reddot ? Famas czy L85 gram na średni krótki dystans.

Opublikowano

Ja pie*dole, takich tematów było chyba ze dwieście. FAMAS NA BLISKI, L85 OD ŚREDNIEGO WZWYŻ. Dodatki podałeś najlepsze, a to, jak wolisz grać to ty będziesz wiedział najlepiej.

O, 1000. Nie zauważyłem ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Najlepiej kup 2 sloty i graj i FAMASEM na bliski i jak zauważysz daleko wroga to L85 na daleki... A jeśli chcesz dokładnej odpowiedzi, TO SKORZYSTAJ Z OPCJI SZUKAJ, BO TAKICH TEMATÓW BYŁO PIERDYLIARD

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

FAMAS jest równiez dobry w dalekich zasięgach, zawdziecza mu to szybkostrzelnosc, a z kolba nemesis to jest miodzio ;)

EDIT@@@@

nie dzialal mi ;d

Opublikowano

Nikomu nie działało... ciekawe, jak długo będzie. Mają takie zabezpieczenia, że moja babcia by położyła to forum w 2 sekundy.

L85 też na upartego się da na bliski, bo działa trochę jak RKM dzięki obrażeniom.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To pieprzone forum dłużej jest off, niż działa...

Zaraz wprowadzą konta vip w celu "polepszenia funkcjonowania" zapewne -.-

Co do tematu to famas bliski/średni l85 każdy jak umiesz grać, ze wskazaniem na średni/długi, ale nie masz m145 to nie poru...em postrzelasz sobie.

Bierz famasa i nie bądź piczą, co biega na 1lvl z l85 i pada co chwile...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak chcesz poszpanowac,to bierz elkę. Kup famasa, przynajmniej wytniesz takich funds noobow. A famasem też możesz walic na dalekie.

Co taki szturman z aekiem czy medyk z qbb,gdy w malej przestrzeni famas jest najszybszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...