Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pre-order

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcę zakupić grę Total War: Rome 2 w przedsprzedaży. Niedawno zauważyłem że w pewnym sklepie (gram.pl) jest on dostępny za 109 zł. Gra wychodzi we wrześniu. Czy cena pre-ordera wraz z upływem czasu wzrośnie czy zmaleje?

Opublikowano

To wiem. Nie zrozumiałeś chyba mojego pytania. Chodzi mi o to czy cena przez te 3 miesiące może się zmienić.

Opublikowano

Aha. A od czego ta zmiana zależy? Bo nie wiem czy zamówienie składać teraz czy później. A płatność mam przy odbiorze.

P.S: encoreeFTW język...

Opublikowano

Chyba nikt do końca nie zrozumiał twojego pytania. Po pierwsze to dziwne,że pre-order gry kosztuje 109zł. Zazwyczaj kosztują w granicach 19-30zł. Później gdy gra ma premierę to od jej ceny odejmują Ci te np. 20zł i dopłacasz resztę. Tutaj masz trochę inną sytuację, gdyż pre-order kosztuje,aż 109zł. To już pewnie jest cena jaka pojawi się w sklepie razem z premierą Total Wara. Do czasu premiery ta cena na pewno nie spadnie. Może ewentualnie podskoczyć,aczkolwiek wątpię. Po prostu zostanie do końca te 109zł.

Opublikowano

Nigdy nie widziałem pre-ordera za 30 zł. Może opiszę sytuację dokładniej. Gry nie zamówiłem, na stronie pisze 109 zł, a więc tyle zapłacę jeśli złożę zamówienie TERAZ (Tak pisze gram.pl). Płacić i tak będę przy odbiorze. Tylko czy by była możliwość że za miesiąc cena (jeśli nie zamówię) wzrośnie lub zmaleje. Np. dzisiaj kosztuje 109, ja nie zamawiam, a w lipcu kosztuje nagle 140 lub 80 i WTEDY zamawiam i we wrześniu muszę zapłacić więcej/mniej niż w sytuacji w której zamówiłbym TERAZ.

Opublikowano

Myślę, że do czasu premiery cena się nie zmieni. Dopiero po premierze może wzrosnąć/zmaleć w zależ ości od zainteresowania grą.

Opublikowano

Po premierze będzie na start większa, w końcu to total war. Mam nadzieję że to prawda, jak tak to bardzo dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...