Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiety z plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio nie mam jak doładowywać konta i nie mogę zbyt dużo rozmawiać przez telefon. Czy ktoś wie jak można aktywować w plusie na kartę nielimitowane SMS-y do wszystkich lub do wszystkich w sieci? Chodzi o to, że np. płacę załóżmy te 10 zł miesięcznie, ale mogę wysyłać wiadomości bez ograniczeń.

Opublikowano

Z tego, co mi wiadomo (a korzystam z sieci Plus) nie ma już w ofercie żadnego pakietu, na nielimitowane smsy (takowy jest w Play'u). W Plusie natomiast masz pakiety:

• płacisz (bodajże) 29 gr za pierwszego wysłanego sms-a do sieci, a później masz darmowe (na 24h, po upływie doby znowu 29 gr). Aktywacja kosztuje 10 zł i jest jednorazowa.
  • płacisz 10 zł i możesz sms-ować/rozmawiać z wybranym numerem przez miesiąc
  • aktywujesz pakiet za 10 zł i masz sms-y do wszystkich sieci, ale odpłatne parę groszy za jednego (nie pamiętam dokładnie ile ;f).

Poza tym warto, abyś wspomniał jakiej taryfy używasz? Plus Mix, Abonament czy może na kartę?

Opublikowano

Z tego, co mi wiadomo (a korzystam z sieci Plus) nie ma już w ofercie żadnego pakietu, na nielimitowane smsy (takowy jest w Play'u). W Plusie natomiast masz pakiety:

• płacisz (bodajże) 29 gr za pierwszego wysłanego sms-a do sieci, a później masz darmowe (na 24h, po upływie doby znowu 29 gr). Aktywacja kosztuje 10 zł i jest jednorazowa.
  • płacisz 10 zł i możesz sms-ować/rozmawiać z wybranym numerem przez miesiąc
  • aktywujesz pakiet za 10 zł i masz sms-y do wszystkich sieci, ale odpłatne parę groszy za jednego (nie pamiętam dokładnie ile ;f).

Poza tym warto, abyś wspomniał jakiej taryfy używasz? Plus Mix, Abonament czy może na kartę?

Mam plus na kartę.

Ale co do wybranego numeru w plusie, to nie wiem co się stało, ale jak ja go aktywowałem, to nadal płaciłem za SMS-y do tego użytkownika, mimo, że sprawdziłem na *104# że ten numer mam aktywny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...