Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Wot, launcher

Jankus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z launcherem wota, a dokladnie gdy odpalam wota wyskakuje okno z informacją " Ten program nie moze wyswietlic strony web" Jak to naprawic by bylo dobrze? ( wszystkie programy niezbedne do uruchomienia gry sa zainstalowane ) Dodam ze to aktualizacja 8.5.

Wczesniej tez mialem taki problem ale na aktualizacji 8.4 gdzie wystarczylo tylko w pliku zmienic nazwe na inna a tu tej linijki nie ma -.-

Prosze o szybka odpowiedz.

jankus2_by_rush1213-d71mrtp.jpg

Opublikowano

Witam.

Mam problem z launcherem wota, a dokladnie gdy odpalam wota wyskakuje okno z informacją " Ten program nie moze wyswietlic strony web" Jak to naprawic by bylo dobrze? ( wszystkie programy niezbedne do uruchomienia gry sa zainstalowane ) Dodam ze to aktualizacja 8.5.

Wczesniej tez mialem taki problem ale na aktualizacji 8.4 gdzie wystarczylo tylko w pliku zmienic nazwe na inna a tu tej linijki nie ma -.-

Prosze o szybka odpowiedz.

Jak wiesz co wklejałeś do 8.4, to spróbuj to samo teraz wkleić w miejscu gdzie była wcześniej ten wiersz.

76561198001815076.png
Opublikowano

No tylko tam nie ma tego wiersza co był przy aktualizacji 8.4 , którego się zamieniało na inny...

Opublikowano

No tylko tam nie ma tego wiersza co był przy aktualizacji 8.4 , którego się zamieniało na inny...

Jak wiesz po której linijce był ten wiersz to możesz go tam wkleić. Nie wiem czy pomoże ale zawsze można spróbować.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie wiem po ktorej stronie byl wiersz..

Oczekuje odpowiedzi ktora bedzie bardziej pomocna :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...