Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licznik rowerowy

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jakiś stary licznik rowerowy i chcę go skalibrować.

Znalazłem już jaki obwód wpisać do niego, żeby dobrze pokazywało, ale mam jeszcze inne pytanie, a mianowicie czy ten magnes (to co przykręca się do szprych) musi być w jakimś konkretnym miejscu, czy mogę go dać gdziekolwiek i będzie dobrze wskazywał mi prędkość?

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wiem, tylko czy jest znaczenie, czy zamontuje magnes i odbiornik na środku koła, czy bardziej przy oponie?

Czy jest jakieś konkretne miejsce gdzie to ma być, czy nie ma to znaczenia

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie nie ma konkretnego miejsca, ale musisz sobie zdać sprawę z tego, że to zepsuje się w oka mgnieniu. To jest na prawdę jeden wielki szajs ;D Gwarantuję Ci to.

Opublikowano

Nie nie ma konkretnego miejsca, ale musisz sobie zdać sprawę z tego, że to zepsuje się w oka mgnieniu. To jest na prawdę jeden wielki szajs ;D Gwarantuję Ci to.

Nie gwarantuj niczego. To że kupiłeś szajs za 10zł na festynie to się nei dziw...

Kupiłem sb licznik za 40zł, podświetlany itp. Bardzo fajny. Mam już go 3 rok, żadnej awarii tylko baterie wymienione raz.

Co do tego magnesa to nie ma znaczenia gdzie go zamntujesz, wystarczy, żeby był na równi z odbiornikiem.

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...