Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ]★★ OneMC ★★[PvP][Dedyk][300 slotów][Unikalny]

zaqqpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiję ale dlaczego tak długo trzeba czekać :D?

Gildie za itemy i jaki drop ze stone

Zabezpieczenia maszyny , żeby nie padała co 2 godziny ;). Mapa będzie ograniczona i bez możliwości budowania . Tak , gildie będą za itemy ;)

Opublikowano

Ej a jak to jest?? to pvp z arena ale z gildiami? na czym to polega? :D

Masz tak jakby klan , możesz tam dodawać znajomych i macie sojusz . Tak jak na Survivalu lecz to PvP nie możesz budować zamków tylko zabijasz innych w grupie .

Opublikowano

plugin autorski czy jaki? :)

P.S szukam moderacji? jak tak to napisz mi na pw wzór jak mozesz :)

Można powiedzieć że autorski :) Szukamy , szukamy dziś będzie forum to napiszesz oficjalnie .

Opublikowano

Takie pytanie. Co ile będą się odnawiać skrzynki? 24h czy 12?

PS. 200 POST! :P

Zależy , urozmaiciliśmy eq w skrzynkach . Jedne co chwile , drugie co 12 h , trzecie co 24 h.

Opublikowano

Aham. Twoja odpowiedz wystarczająco mnie satysfakcjonuje i nie będę dalej dopytywać żeby Sobie nie zepsuć pierwszego wrażenia a jest ono najważniejsze. Mam nadzieję, że będzie się cieszyć dużą popularnością wśród graczy. Czekam niecierpliwie do Soboty : P

Opublikowano

Zagram na 100 % . Co do kolegi wyżej otwarcie jest w sobotę :D

Opublikowano

Dacie juz ip i adres strony ? i tsa :P ( o ile jest.... )

Sory , wczoraj coś nie wypaliło ale IP i adres strony podam po 15:00 a tsa nie mamy .:)

Opublikowano

IP już mogę podać lecz serwer może być nie wykryty ponieważ maszyna padła i czekamy na pomoc techniczną ze strony Hostingu . IP: 5.9.249.99

Opublikowano

Wielkie otwarcie zostaje przeniesione na 19:00 !! Testy beta potrwają do jutrzejszego eventu na którym będzie można wygrać VIP oraz wiele różnorodnych itemów . Zapraszamy IP: 5.9.249.99

Opublikowano

A więc. Otwarcie serwera odbędzie Się dziś o 19 czy jutro?

Mamy małe problemy techniczne , jutro o 12:00 , już na 100 % wyłączymy WhiteList'e .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...