Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowy transfer na west kiedy?

Quentix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie: czy może ktoś wie kiedy będzie dostępny darmowy transfer, bo słyszałem że riot co jakiś czas robi właśnie takie darmowe transfery.

Opublikowano

Riot nie robi darmowych transferów na inne serwery. Jak powstanie nowy serwer, to wtedy przez 2 tyg. czasu można się przenieść na ten serwer, który powstał.

Także na pewno nie będzie żadnego darmowego transferu.

279981407253602336505.png
Opublikowano

wątpie czy z eune bedzie jakikolwiek transfer za darmo bo z tego co wiem gra tam mało osób, mniej niz na eu west. wiec graczy beda chcieli zachowac

Opublikowano

Dobrze ze jest płatny bo z nordica by przeszło tyle noobów ze nie mogło by już spokojnie zagrac w lol'a.

syng.jpg

Opublikowano

@up

I jak rozdzielali serwer Europa na EUW i EUNE.

@top

Nigdy kurwa niech Riot nie daje free przeniesienia, bo cały chujowy nordic poleci na westa i nawet tam nie da się pograć. A to już czasami się dzieje.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie będzie przeniesienia na West.

Nie po to Riot dawał przeniesienia darmowe z Westa na EUNE żeby teraz ci z EUNE mogli sobie iść na Westa... Nie trzyma się to kupy, kto chce się przenieść ten się przeniesie za kase

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...