Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić ? :)

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 zmień team,bo wasze staty to kosmiczny feed dla drużyny przeciwnej.

Po 2 Jak ty to robisz, że w 1h 22min wyciągasz 262 farmy ? Naprawdę nobisz ziomek z taką farmą w połtora godziny

Opublikowano

@Up

Moze dopiero zaczyna grac w lola? Ty na 15 lvl oczywiscie crepowales 120 w 10 minucie nie?

@CHill

Build masz dobry, ew. jak juz masz full build to mozesz sprzedac buty i kupic kolejny item zaleznie co ci potrzeba.

I pamietaj o kupowaniu wszystkich elixirow.

Opublikowano

@topic Trynd 5x Warmog. Śmiechłem. I nidalee nie zna itemów które dają AP, Powodzenia, jeżeli chcieliście to wygrać.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

twój build akurat jest w miare ok, jedynie farma słaba jak na syndre, bo tą postacią farmi się bardzo łatwo.

ewentualnie tego deatfire zamieniłbym powiedzmy na te maske z magic penetration i jeszcze abyssala bym zamienił na rylai, ale to nie koniecznie, ten build tez daje rade.

obowiazkowo zmiana buildu tryndy i nidalee... porazka jakas

down:

przed full buildem powinien sie na +300 wyfarmic, a potem to juz farmisz tylko po to, zeby przepchać linie więc mimo wszystko powinen mieć więcej...

Opublikowano

Przypuszczam, że gra toczyła się tak długo z powodu waszego stylu gry, a nie buildu. Nida i Syndra to postacie pod poke i do zabicia jednego celu, więc ciężko było tym grać w teamfightach.

Ale jeśli już chcesz zmian w buildach, to sam nie musisz nic zmieniać ale ten Trynd i Nida to build syfiasty i oni powinni zmienić build całkowicie, a najlepiej niech nie grają w tę grę.

Opublikowano

A co sądzicie, że Syndra jest jedną z najtrudniejszych postaci według Riot widziałem na yt jak jakiś bjorgersen zrobił phenta kill ja zrobiłem najwięcej triple zwrócić Syndre i kupić runy ? Czy nauczyć się grać dobrze syndrą bo nie ukrywam, że jej combo jest trochę trudne Q>E>W>Q>R próbowałem zrobić 3 kulki czyli Q>E łapie kulkę W rzucam "najstarszą" kulkę >Q i R ale jeszcze mi się to nie udało. Czy runy ułatwią mi grę na początku gry jakoś znacząco ?
Tutaj daje statystyki gram od 1,5 Tygodnia
statylw.png

Opublikowano

To tak: Jak ci się znudzi syndra/nie podoba ci się to ją zwróć. Runy kupuj po 20 lvlu. Statystyki jak na razie są dobre. Widać masz dość dużo honorów i społeczników więc enemy i twój team cie szanują = grasz dość dobrze. Ja combo syndrą robiłem takie: Q, Odepchnięcie, Łapałem kulę/miniona z low hp (gdy rzucasz minionem to zadajesz mu dmg), rzucałem na enemy, waliłem q, i teraz ult albo jeszcze raz q i potem ult. Wtedy przeważnie enemy już nie było. Build masz dobry. Zmień sobie na kilka gier język na angielski - będziesz znał skróty, nazwy po angielsku, etc. a potem najwyżej zmienisz na polski. To chyba tyle. Pozdrawiam :)

Opublikowano

A co sądzicie, że Syndra jest jedną z najtrudniejszych postaci według Riot widziałem na yt jak jakiś bjorgersen zrobił phenta kill ja zrobiłem najwięcej triple zwrócić Syndre i kupić runy ? Czy nauczyć się grać dobrze syndrą bo nie ukrywam, że jej combo jest trochę trudne Q>E>W>Q>R próbowałem zrobić 3 kulki czyli Q>E łapie kulkę W rzucam "najstarszą" kulkę >Q i R ale jeszcze mi się to nie udało. Czy runy ułatwią mi grę na początku gry jakoś znacząco ?

Powiem tak: Syndra to postać, którą gra nie jest trudna, ale trudna jest nią "gra idealna". Laning ma dosyć łatwy, w early może szybko wroga zburstować. Jedyną trudnością jest właśnie jej kombo, dlatego nie zwracaj jej tylko naucz sie dobrze rzucać kombo. Staraj się rozmieścić kulki tak by maxymalnie zwiększyć dmg ulta.

Co do run to możesz je powoli składać, ale nie rób ich priorytetowo bo masz dopiero 14lvl, a tier3 runy są od 20. Ułatwią grę bardzo znacząco.

Opublikowano

CZyli co nie zwracać ? Co to znaczy burstować a runy to mam esence co daje magie i jeszcze co daję reg hp ale ja różnicy nie widzię wieęc niew iem czy co robić z gpry przeprzaszam bo miałem rila i treoszke wylipłęm ale i tak ogien musi bys wuęc no :)

Opublikowano

Boże ludzie oni mają 15 levele a wy od nich wymagacie farmy ? Ja jak wbiłem swieżo 30 to słabo sie farmilem ...

3405105400_1369935208.png

KHA ZIX , JAYCE I POMPA :)

Opublikowano

Tutaj daje statystyki gram od 1,5 Tygodnia

statylw.png

Zrobiłbyś 3 kulki jak byś miał itemki na cooldowny. Np buty, deathfire itp

A tak to ładnie grasz Syndrą jak na początkującego gracza.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Hehe nie ma to jak farmić z full buildem tylko po to żeby sie czopki na mpc forum nie przypierdoliły, omfg.. na co ci ta farma jak masz full build? Co wy od tego chcecie?

Opublikowano

Nie wpadliście na to, że jak on ma full build to mu gold nie potrzebny? Lepiej chyba oddać te creepy sojusznikowi, który ma problemy z zdobyciem killi i nie ma pełnego buildu. Co do tematu, jak na początkującego gracza to trudnego championa sobie wybrałeś. Według mnie, powinieneś odłożyć Syndrę na później, jak już wbierzesz wprawy, rozkminisz co i jak...

Opublikowano

hehe sorki nie powinienen po pijaku siadać przed kompa a gra wyglądała tak, że cały czas "pushowanie' wiec zabijałem tylko potworki jak nam biły wieże lub szliśmy midem czyli Syndrą powinienem grać na midzie tak ? dzięki za opinie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...