Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected]REI 9.2.0+Obejscie PunkBustera!

prazekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

U dolu podam wam link do nowej wersji rei 9.2.0 jest to aktualizacja tematu + ominiecie PB

http://www.mpcforum.pl/topic/931017-undetected-rei-84-esp-aim-assist/

A wiec tak

Cześć ludzie ... niedawno odkrylem, bardzo łatwy sposób na "ominięcie" PunkBustera.
Oto jak to zrobić:
0.5. Pobieramy plik PBskrot i wgrywamy go do folderu z pb!!!!!
1. Pierwszy wejdz do "C: \ Users \ * Użytkownik * \ AppData \ Local \ PunkBuster \ TWZ \ pb \
2. Otwórz się "pbclgame.cfg"
3. Edytuj cl_punkbuster linie. (Zmiana z 1 na 0)
4. Idź do "C: \ Windows \ SysWOW64 \"
5. Teraz znajdz "PnkBstrA.exe" i "Pnkbstrb.Exe"
6. Usuń je / lub przenieść je do komputera lub w dowolnym miejscu, z wyjątkiem tego folderu.
7. Wejdz do WarZ
8. Kliknij przycisk "Play"
9. Okienko "usługi PunkBuster musi być uruchomiony do gry online", zignoruj ​​je ... Jesteś jeszcze w stanie grać online.

Dziala na aktualnym Surv/Rei/Wzchanger

Wszystko jest ze strony

unkowncheats.me

Link do 9.2.0 (konieczne!):

http://www.speedyshare.com/Kg4vW/-9.2.0.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/baf58a6a5e0704772ad0a310145cd25348328f6fafa1f725ac9ed28abb1eefe5/analysis/1370642207/

Obejscie PunkBustera Plik!!!!konieczne do dzialania obejscia

http://www.speedyshare.com/quC22/PBskrot.rar

Opublikowano

Jak będziecie to testować to lepiej na innych kontach niż Wasze główne. Jeśli takie macie. Niestety ta opcja nie jest jeszcze w pełni bezpieczna. 5 ziomków ode mnie po 1-2 godzinach dostało bana.

Sam dziś to przetestuje na drugim koncie i zobaczę. PunkBuster może banować nawet po dłuższym czasie.

To oczywiście działa ale nie jest to już tak bezpieczne jak było wcześniej.

Opublikowano

po ściągnięciu pliku wyskoczył mi wirus , więc nie polecam pobierania tego (przynajmniej u mnie tak bylo )

Co do obejścia , kiedyś pb znajdzie co się stało i poleci ban :)

Opublikowano

:P nie wprowadzaj ludzi w blad.

pnkbstr.png

Jak już mówiłem PB wyłączysz na chwilkę po czym pb zorientuje się że jest robiony w "uja" i leci kick

tym sposobem pograsz z 15-60m aż cię wywali a jeżeli będziesz wytrawy to nagroda główna czyli możliwość kupienia kolejnego konta na warZ :)

Więc nie ma co używać tego sposobu usunięcia PB bo nic on wam nie da ;)

Edit.

Takim jedynym sposobem na granie z czitem jest kupienie ilikecheats za chorą kasę , ale długość użycia nie będzie długa bo po czasie poleci ban a ilikecheats bd mieli was w du*pie :)

Opublikowano

Emm pozdro dzisiaj jakis tam moderator czy kto to tam napisal ze REI jest Detected wiec nie polecam. Ten sposob tez niewiele warty podobno bany leca, ze hej

Taki wpis jest na UC

Originally Posted by DarkLinuxz viewpost.gif

DETECTED PLZ CLOSE THREAD

Srry guys, I failed you all sad.gif You are going to get banned, so if you used this hack try to move your shit to a new account.
Mauuurycy chyba zlego Cheata pobierales. Ilikecheats ma najlepszego hacka do WarZ. Kumpel grał na nim 4 miechy i NIC! Teraz nie mozna kupowac bo de.bug pisze nowego hacka. I nie ma do konca w du*pie tylko oferuje mozliwosc kupienia WarZ po nizszej cenie
Opublikowano

Mauuurycy chyba zlego Cheata pobierales. Ilikecheats ma najlepszego hacka do WarZ. Kumpel grał na nim 4 miechy i NIC! Teraz nie mozna kupowac bo de.bug pisze nowego hacka. I nie ma do konca w du*pie tylko oferuje mozliwosc kupienia WarZ po nizszej cenie

oj tam Wojtek nie marudź , wiem że mają najlepsze bo grałem u kumpla na 1 z nich , ale nie dość że to gó&wno jest drogie to jak się nie potrafi używać to szybko ban leci , bo jak np używasz only esp to nic nie bd ale jak wywalisz odrazu aim 1000M i biegasz 1000km/h to jednak ban poleci :D

Opublikowano

Jezeli cheata z likechats nie stosuje sie z umiarem tak samo lecialy bany. W zasadzie ten darmowy rei tez byl bezpieczny o ile nie przesadzalismy ze statystykami smierci, zbierania itp.

Likechats ma po prostu czesto zmieniany kod cheata i stale ktoś nad tym czuwa i jest dzieki temu trudny do wykrycia. Dlatego jest lepszy.

Ale PB to nie zabawa i już nawet z likecheats nie bedzie za wesolo z PB, oraz bedzie wieksze prawdopodobienstwo bana niz dotychczas.

Natomiast tego cheata ze strony UC nie pobierajcie i nie uzywajcie bo bany poleca szybciej niz sadzicie. Dzien pogracie i w koncu fala PB i Was zalapie. Byc moze macie i kilka kont ale nie warto, byc moze na UC ukaze sie cos lepszego choc nie wiem czy jego tworca podola ominieciu PB, bo juz probowal i niestety nie dal rady.

W PB pracuja glownie hakerzy i takie tworzenia cheata i zabezpieczen to zabawa w kotka i myszke ale PB jednak ma wysokie progi.

Opublikowano

Moge sie mylic ale ci co tam tworza hacki w Ilikecheats juz robili hacki na PB. Wiec mysle, ze to kwestia napisania kodu, przetestowania i udostostepnienia do sprzedazy. Btw 12 $ to tak duzo ? To jest okolo hmm 36 zł. Dajmy na to, ze palisz. To na fajki wydajesz z 14zl. Wiec jestes zdrowszy o te 3 miechy :D

Opublikowano

Moge sie mylic ale ci co tam tworza hacki w Ilikecheats juz robili hacki na PB. Wiec mysle, ze to kwestia napisania kodu, przetestowania i udostostepnienia do sprzedazy. Btw 12 $ to tak duzo ? To jest okolo hmm 36 zł. Dajmy na to, ze palisz. To na fajki wydajesz z 14zl. Wiec jestes zdrowszy o te 3 miechy :D

39zł dokładnie mówiąc , w sumie nie jest to zbytnio dużo bo kupujesz 1 PP za 40zł i juz masz 1 miech czita ;) , ale nie jest to pewny czit w 100% że bana nie wyłapiesz , lepiej poczekać i podskillować i potem na darmowym ostrożnie grać

Ps. za to 36zł starczy mi na 1 "zapalenie" :rolleyes:

Opublikowano

Chyba nie ma zadnego cheata, ktory zapewnialby, ze bana nie dostaniesz. Dla mnie REI odpadl z gry. SurviveZ tez niedlugo odpadnie (jezeli juz nie :D). Pozostaje nam placic za cheaty albo wyrobic skila :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...