Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] Shakes & Fidget - Grzybobranie by Kame

kame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę przedstawić wam bug działający w 100% icon_smile.gif

A więc jedziemy!!

1.Godzina 3.55 (w nocy) idziesz do grzybiarza i wybierasz jaka cie opcja interesuje(sms, paypal, karta kredytowa) Sms za 12 zl pi razy
oko od 100 do 300 grzybów wpadnie,
paypal lub karta kredytowa
za 39.99 pi razy oko od 1500 do 6000 wpada
2.Przygotowujesz opcje czy to sms czy inna do momentu zapłać, ale nie plac jeszcze czekaj, zostawiasz to okno otwarte(patrz punkt 5)
Opcja sms dochodzisz do momentu
w płatnościach gdzie masz podana treść sms i numer na jaki masz wysłać,
wprowadzasz to w telefonie i czekasz z wysłaniem do momentu restartu
serwera.(patrz punkt 5)
3.Wracasz do okna z gra na gildie i czekasz na reset serwera co jest o godzinie 4.00
4.Jak reset będzie pojawi cie się strona z resetu ze trwa restart serwera jak tylko skończą strona wróci automatycznie
5.Jak tylko reset zaskoczy robisz płatność czy to sms czy inna metoda
6.Czekasz na potwierdzenie płatności , po czym jak potwierdza zamykasz tamto okno i wracasz do okna z gra
7.Czekasz do momentu jak gra wróci po resecie zaloguje cie automatycznie i wylogowujesz się od razu i logujesz szybko ponownie i tak z 5 do 6 razy szybkie re-logi
8.I gratuluje grzybków co dostaniesz icon_razz.gif

Oczywiście proszę nie mieć do mnie pretensji jeżeli wam się nie uda po prostu chce się z wami tym podzielić aby każdy mógł skorzystać.

Jeżeli podoba wam się mój tutorial prosze o komentarz oraz Lubie to :)

Opublikowano

Stary sposób co działał kiedyś, przkopiowane, ściągnięte, 0 dowodów że działa, wątpie że ci się to udało zrobić na s 21-23....

League Of Legends :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...