Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zac vs. Thresh

Cetera

?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zac vs. Thresh

• Zac
      3
    • Thresh
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jakiego champa wybrac. Gralem obiema i nie wiem ktora wybrac. Jezeli juz by ktos pisal to prosze tez o uzasadnienie...

Odpowiedzi typu "wez" tego ktorym ci sie bedzie lepiej gralo, beda nagradzane raportami.

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Wydaje mi się, że thresh, lepiej mi sie nim gralo

- Grab

- Piękna pasywka

- Odrzucenie (Dobrze użyte przyciąga enemy do ciebie)

- Latarnia która nieraz uratuje ci i twojemu sojusznikowi dupę.

- Piękny ult, enemy musi go omijać (za duży dmg) by cię złapać. Dobre połączenie z grabem (bierzesz ulta, używasz graba i go przeciąga przez ściany)

Opublikowano

Szczerze to Thresh^ Hmm nie gralem nim jako support lecz ADC. Ma zajebista pasywke <3 Nawet ogarniety ADC w druzynie przeciwnej nie jest w stanie dzieki pasywce zrobic tyle DMG co masz dzieki niej :) Na 18 lvl z tego co pamietam mialem dodatkowe 650 obrazen magicznych na pasywie czerwonym a normalnie po 120 na hicie^ Dodatkowo wiekszosc niewie jak grac przeciwko niemu :) Thresh ADC BEST

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Szczerze to Thresh^ Hmm nie gralem nim jako support lecz ADC. Ma zajebista pasywke <3 Nawet ogarniety ADC w druzynie przeciwnej nie jest w stanie dzieki pasywce zrobic tyle DMG co masz dzieki niej :) Na 18 lvl z tego co pamietam mialem dodatkowe 650 obrazen magicznych na pasywie czerwonym a normalnie po 120 na hicie^ Dodatkowo wiekszosc niewie jak grac przeciwko niemu :) Thresh ADC BEST

A mozesz mi build podac pod adc na niego? ;>

charizard.gif

Opublikowano

@off: Czy to nie powinno być w dziale "Wybieranie Championów"?

@topic: Zac. Zac jako tank, ma tak popierpapier sustain, że to masakra. Widziałem wiele razy jak nawet mój kumpel na platynie nie potrafił ubić go Warwickiem, który też ma masę sustainu i wszystko. To - jest - po - prostu - masakra. No i CC Zac'a, Escape mechanism (oraz mocny chase ze slowami), harass z Q. Wszystko co trzeba. Pasyw zapobiega dive'om.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

To zależy czy masz ochote grać w jungli/topie czy na supporcie.

Imo Zac jest fajniejszy mimo tego, że mam wielkie zamiłowanie do thresha i jest to imo the best support.

Ale wybierz Zaca:

fajny pasyw

leczy sie ze skilli

super daleki dash

super ganki

tanky

zlozysz cos na dmg i lejesz niemilosiernie

knockup na ulti

Opublikowano

No jestem juz w posiadaniu tresha, dziekuje wszystkim ;]

charizard.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...