Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Biedni się nie poddali :'(

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

epicmatchx.pngOto screen jak zniszczyliśmy przeciwny team xD Spojrzcie na czas trwania meczu, nawet nie mogli się poddać :P

PS. Mój 2 mecz elise wogóle :P

Opublikowano

Brąz 3 i wszystko jasne.

Żeby nie było to gj naprawdę BRONZE POWER.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zająłem się turretami. Wiem że mi mecz nie poszedł najlepiej ale jak mówiłem 2 raz nią grałem wogóle.

Ja jestem w bronze III ale Bwojcik - kolega jest w silver II więc większość była z silvera...

To że mam mało asyst, killi itd to nei znaczy że mało robiłem..... Tankowanie barona na 10lvl i 2x solo smok

Opublikowano

No naprawdę masz czym się chwalić ...

Taki słaby team mieli a ty 3-2

To że mam mało asyst, killi itd to nei znaczy że mało robiłem..... Tankowanie barona na 10lvl i 2x solo smok

Na tym baronie to chyba 3 hity tankowałeś ... elise :D :D

pS. gdybyś był taki pro to wynik byłby jeszcze lepszy ;)

Opublikowano

Nie ma co się śmiać... Przed chwilą grałem nidalee... Staty na koniec 34 4 28, ashe 23 7 20 ... reszta teamu 0 20+ 0 ... graliśmy do 84 minuty...

Opublikowano

Gratuluje Ci, że wygrałeś taki zacięty mecz. Prawdopodobnie panowie z Diamentu również gratulują takiego poziomu i zaangażowania.

Jeszcze Ty, osoba, która wycarrowała ten mecz, chwali się nim na mpcforum.

Gratuluje, pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów

Opublikowano

@Mauurycy

Nie grałeś elise to sie nie odzywaj... Nie chodzi o moje hp ale mniejsza widze op gracz...

@top

Nigdy nie powiedziałem że carrowałem match ani że jestem pro więc kurwa czytajcie co piszecie!

Opublikowano

@Mauurycy

Nie grałeś elise to sie nie odzywaj... Nie chodzi o moje hp ale mniejsza widze op gracz...

@top

Nigdy nie powiedziałem że carrowałem match ani że jestem pro więc kurwa czytajcie co piszecie!

Oczywiście NIGDY nie grałem w lola :)

Elise też nigdy nie grałem , nawet nie mam jej kupionej ,Nie mam też kupionego do niej skina

Przecież gość z nickiem Gównononono wie lepiej że nigdy nie grałem Elise :)

___

TROCHE kultury to że u cb w domu co 2 słowo to "Kurwa" nie znaczy że masz te wieś przenosić na forum ;d

___

Patrząc na Ich team ja bym tego OP nie nazwał

PS.Jesteś takim bohaterem , chwalisz się wygraną w ciągu 20m i napisałeś że "zniszczyliŚCIE ich" ,GDYBY w przeciwnym team trafił się ten Draven a wam Lee sin to pewnie byś nafeedował i mecz byłby przegrany :)

Opublikowano

Nie bardzo wiem czym tu się chwalić,

że przydzieliło Wam większe warzywa niż Wy? (też jesteście warzywami na brązie 3)

SoloQ poniżej Platyny to tylko czysta loteria, którą tym razem wygrałeś Ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...