Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po meczu z Mołdawią.

NGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podzielcie się swoimi wrażeniami z meczu i rozmyśleniami na temat naszej reprezentacji :D

Osobiście tylko się zastanawiam, dlaczego zwolniono Beenhakkera. To był naprawdę zajebisty trener, osiągnął najwięcej z nasza reprezentacją na przestrzeni ostatnich lat, coś mu nie wyszło i od razu JEB. Nie mam już siły na nasz zarząd. Tylko szkoda mi niektórych piłkarzy, którzy grają dobrze, a zbierają cięgi dzięki takiej sytuacji jaką w kraju mamy...

Opublikowano

Podzielcie się swoimi wrażeniami z meczu i rozmyśleniami na temat naszej reprezentacji :D

Osobiście tylko się zastanawiam, dlaczego zwolniono Beenhakkera. To był naprawdę zajebisty trener, osiągnął najwięcej z nasza reprezentacją na przestrzeni ostatnich lat, coś mu nie wyszło i od razu JEB. Nie mam już siły na nasz zarząd. Tylko szkoda mi niektórych piłkarzy, którzy grają dobrze, a zbierają cięgi dzięki takiej sytuacji jaką w kraju mamy...

Co tu dużo mówić, wstyd kiła i mogiła.. Moim zdaniem niech już w ogole nie graja w mistrzostwach bo się jeszcze bardziej skompromitują,.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Też tak uważam. Skoro remisujemy ze 1XX. drużyną świata to nie ma sensu mierzyć wyżej.

@edit

Mołdawia jest 134. Ja pierdole

Opublikowano

Beenhakker z tego co wiem sam odszedł. I w jakimś wywiadów z nim powiedział, że on nie miał nic do gadania w sprawie powołania zawodników i ustawiania składów. Dostawał jakaś kartę lub ch*j wie co innego od Laty jakich zawodników ma powoływać, i jak ma wyglądać podstawowa 11 razem z formacją. No to jest niedorzeczne, a taki Boniek teraz objął stanowisko prezesa PZPNu i naobiecywał się tyle, lecz Fornalik nadal będzie trenerem S-Kadry, bo to koledzy.

Do naszej reprezentacji powinni dać jakiegoś trenera z zagranicy lub zbijać skład tylko, z Ekstraklasy. Bo nikt nie wie jak kto gra w dotychczasowej kadrze i przez to oni nie mogą wypracować jakiś fajnych akcji.

Co do meczu to raczej przemilczę moje wywody o wyniku, ale pochwalę grę jednego z zawodników, a dokładnie Salamona. Dla mnie to jest bardzo dobry obrońca. Dobrze gra głową i potrafi się znaleźć w polu karnym przeciwnika przy rzutach różnych.

Mam nadzieje, że od przyszłego sezonu zagra w końcu w Milanie.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Zbigniew Boniek zabrał głos na temat Waldemara Fornalika. Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej zapewnił, że selekcjoner nie zostanie zwolniony przed zakończeniem eliminacji mistrzostw świata.

Moim zdaniem Fornalik powinien już zostać zwolniony po meczu z Ukrainą , a następcą oczywiście zagraniczny trener

805491408806070489277.png

Opublikowano

Żenada... żeby przez 45 min nie strzelić tej 1 jedynej bramki z taką drużyną jaką jest Mołdawia? (Miejsce w rankingu: 134) -.-

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Powinni zwolnić Fornalika na jego miejsce dać jakiegoś zagranicznego bo kogo tu nie dać z polskich trenerów i tak okaże się porażką. PZPN powinien dać na obecnego trenera sprawdzonych z zagranicy trenerów innej możliwości ,aby poprawić piłkę nożną nie widzę.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Świetna pierwsza połowa, jak w meczu z Grecją!!! Z jednym wyjątkiem!! Były zmiany!!!

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Fajnie by było jakby zwolnili Fornalika już teraz, żeby nowy trener miał szansę na zapoznanie się z drużyną itd. Moim zdaniem powinien być z zagranicy i powinno się mu dać więcej niż pół roku/rok to efekty przyjdą na pewno.

Opublikowano

Dopóki taki Rybus, Wawrzyniak i Mierzejewski będą grać, a trenerem będzie Polak to nic się nie zmieni.

Dla mnie taki Mierzejewski jest jak na polskę bardzo dobrym piłkarzem. Nie wiem po co on się marnuje w Turcji skoro mógłby grać w Premier League lub Bundeslidze. Rybus podobnie tylko, że w Rosji. Z Wawrzyniakiem się zgodzę, dla mnie "Rumiany" też jest słabym piłkarzem.

Świetna pierwsza połowa, jak w meczu z Grecją!!! Z jednym wyjątkiem!! Były zmiany!!!

Hahaha.

Co do samej S-Kadry to tak jak mówimy, trzeba zmienić trenera, najlepiej jakiegoś zza granicy.

Jeszcze takie małe, ale ode mnie.

Polacy powinni uczyć się grać z kontry. Bo słabo im to wychodzi. IMO podania mają do przodu dość cele to z kontrą wychodzi może do ataku z 3-4 piłkarzy.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Czy chcecie czy nie, Wawrzyniak to najlepszy polski lewy obrońca. Koniec i kropka. Mierzejewski to niestety wypadkowa udanego co 10 stałego fragmentu gry i nieudanych zagrań, o wiele słabszy grajek od Obraniaka. Z Zielińskim trudno go porównać, bo to tez inny typ, ale niewątpliwie da nam więcej korzyści niż AM.

Rybus - gracz na mecze towarzyskie, mimo sympatii do tego grajka zgodzę się z tymi słowami M.Borka. Sytuacje z Liechtensteinem wykorzystał, z Mołdawią już nie. Nikogo lepszego nie mamy - Grosicki obecnie nie ma formy reprezentacyjnej, Kosecki to póki co tez nie ten pułap, chociaż w nim widać zajawkę. Zostaje Pawłowski z Lecha, obecnie najlepszy na drugie skrzydło.

Jak dla mnie zmiana trenera niewiele da. Najlepsi z najlepszych dostali powołania, tutaj nawet Guardiola nie pomoże :).

Patataj

Opublikowano

Każdy narzeka, że Lewy nie strzela w reprezentacji, a jakich my mamy pomocników? W BVB ma/miał Goetzego za plecami, w reprezentacji nie ma kto mu dograć piłki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...