Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auta do 10k SB

darek977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli spieszno Ci do zakupu jakiegoś auta, które jest dobre to owszem możesz kupić jedno z aut klasy S wydając prawie całą sumę.

Ja jednak polecam moją taktykę, lepiej poczekać aż któreś z oczekiwanych aut będzie na wyprzedaży a narazie wstrzymać się z kupnem

lub kupić cos z obecnej wyprzedaży (oczywiście jeżeli masz zamiar powiększyć jeszcze stan SB). Jeżeli jednak jest to jednorazowy wydatek

i nie spodziewasz się zbytnio przypływu SB w przyszłości to polecam nic narazie nie kupować i poczekać na ciekawsze wyprzedaże.

Co do Aventadora to nie brałbym się od razu za klasę S tylko pojeździł trochę w niższych :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ja miałem podobny problem jak ty na początku i kupiłem aventadora i tak nie ukrywając to niekiedy ta nadmierna prędkość może nas ,,ciągnie" do za szybkiej jazdy i uderzamy w barierki:D tracąc sekundy.

ps. jaki samochód polecacie do ,,nauki" jazdy :>

Opublikowano

Na pewno od razu kupiłbym Toyotę MR2 za 2100 SB.

Koks w klasie B, bardzo trudno z nią wygrać.

Jeżeli chcesz coś mocnego do klasy A to kupuj Porsche 911 GT2 (997 MK2), zdecydowanie najlepszy aktualnie możliwy do kupienia wóz do tej klasy.

Resztę możesz sobie zostawić i czekać aż jakiś dobry wóz będzie na wyprzedaży.

Możesz też kupić Pagani Zondę Cinque za 8k SB, jest to najlepszy wóz w grze do dragów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...