Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Google play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dzisiaj jestem posiadaczem Sony Xperia E i gdy chciałem pobrać grę Fruits Ninja to wyskoczył błąd 404, że nie można tego pobrać. Dlaczego ?

I czy na Sony Xperia E są od razu jakieś gry ? Bo ja nie zauważyłem żadnych.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Może sieć nie pozwala na to? Przeczysc cache i pamięć podręczną gp.

Opublikowano

Ok, już tamto nieważne ;D Bo zrobiłem, ciasteczka też usunąć ? I będę mógł na ipla oglądać za darmo ksw 23 ? Ponieważ sprawdzałem przed chwilą to filmy itd. mogę swobodnie oglądać więc nie wiem.

Pozdrawiam ;D

Opublikowano

instaluj aplikacje w razie problemów przez stronę sklepu w przeglądarce na kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ok, Dzięki wam i jeszcze jedno pytanie np: chcę pobrać tłumacz google ale mój Sony Xperia E nie spełnia wymagań czyli nie ma szans na pobranie i zainstalowanie tak ? (Ale na szczęście przy większości wszystko spełniam :) )

I jaka jest najlepsza aplikacja do chodzenia po forach i pisania na nich ? Chodzi mi tutaj szczególnie o mpcforum ;) Wypiszcie tą którą Wy np: używacie i jesteście zadowoleni, może być płatna, aby była dobra i sprawna.

Opublikowano

Ok, Dzięki wam i jeszcze jedno pytanie np: chcę pobrać tłumacz google ale mój Sony Xperia E nie spełnia wymagań czyli nie ma szans na pobranie i zainstalowanie tak ? (Ale na szczęście przy większości wszystko spełniam :) )

I jaka jest najlepsza aplikacja do chodzenia po forach i pisania na nich ? Chodzi mi tutaj szczególnie o mpcforum ;) Wypiszcie tą którą Wy np: używacie i jesteście zadowoleni, może być płatna, aby była dobra i sprawna.

Jeżeli aplikacja jest niezgodna możesz pobrać ją jakimś alternatywnym marketem np. 1mobile market i sprawdzić czy działa, lub pobrać plik .apk tej aplikacji z np. chomikuj, zainstalować i sprawdzić czy działa.

Najlepsza do for moim zdaniem jest tap talk. Płatny ale warty swojej ceny.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Nie da się inaczej kupić tapatalk ? Bo na google play jest za 10 zł

tylko płatność z konta bankowego, gdzie mam dostęp no ale chciałbym

się dowiedzieć czy nie ma innej możliwości zapłaty.

Pozdrawiam.

Jak narazie piszę z tapatalk 4 i nie jest tak tragicznie. Ale piszcie czy nie da rady inaczej kupić tego tapatalk.

Opublikowano

wejdź na stronę programu to się dowiesz jak można, ja nie ma innej możliwości to zacznij myśleć sam jak sobie załatwić by zapłacić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...