Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 300 Heros - Chińska podróbka LoLa?

adrioso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chińczycy od dawna swobodnie podrabiają wszystko, co im przyjdzie do głowy: od znanych marek odzieżowych i konsol po iPhone’y. Teraz poszli o krok dalej – stworzyli klona League of Legends z bohaterami pochodzącymi z różnych gier i filmów. Naruto kontra Shrek? Wściekłe ptaki kontra Wall-E? Taaa…
300 Heroes jest chińską produkcją typu MOBA (a raczej: podróbą Leage of Legends), w której występują prawdziwe gwiazdy – od Shreka i Naruto po wściekłe ptaki z Angry Birds. A prawa autorskie? Kogo one obchodzą...

Oto prezentacja tej gry z mojej strony wiem ze chujowo ale reuploud będzie jutro ?hm z większą ilością tłumaczeń no i grzebałem w plikach i udało mi się nadpisać menu w luncherze :) ale to już po nagraniu ;P

Wybaczcie mi jakoś i dżwięk ale nie robiłem przegladu materiału z braku czasu i od tak go wrzuciłem jak już pisałem wyżej poprawiona wersja jutro no i postaram się z tego coś nagrać

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...