Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Call of Duty Niespotykany w Polsce, jest to jeden z niewielu takich na świecie. Zapraszamy

Studencik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info.png

IP naszego serwera:mc1.pro-k.pl:26555

Ilość slotów: 50, jeżeli będzie sens powiększenia co jest jak najbardziej możliwe powiększymy je ( Mamy maszynę, która nie padnie po tyg; D)

Myślę, że to coś pomoże a więc mamy własną maszynę, która zapewni nam świetną grę, bez lagów które zniszczą grę

Serwer, oczywiście nie padnie po tyg Wiemy, że nasz czas na zrobienie serwera nie pójdzie w piach

Bez kitu stworzyliśmy go, żebyście sobie pograli, z miłymi i ogarniętymi ludźmi.

Serwer jest stworzony na podstawie gry Call of Duty, pluginy jak i mapka są zrobione na wzór gry, żeby gra była płynna oraz przyjemna.

Modyfikacje współpracują z serwerem dzięki czemu gra jest, jak najbardziej podobna do gry na której się wzorowaliśmy

Nasz serwer jest jedynym z niewielu takich, które są polskie. Jest on stworzony, dla graczy którzy mają dość tych powtarzających się typów i, żeby zagrali na oryginalnym . serwerze, którego trudno jest spotkać w Polsce.

Admin.png

MrQuer MatthevPL Danio43210 Mkkf

pluginy.png

Idealnie stworzone na nasz serwer, które bardzo płynnie współpracują z serwerem.

InfoDOt.png

Nowy, oraz niespotykany serwer, nad którym trzeba poświęcić wiele czasu, żeby go stworzyć

Lecz mamy nadzieje, że gracze pasjonujący się Grami typu Minecraft Oraz Strzelanek, zachęcą sie do grania w ich 2 ulubione gry, które są stworzone w Jedność

Bez kitu serwer, nie jest stworzony dla nas tylko dla was, pora zacząć tworzyć kreatywniejsze i ciekawsze serwery, żeby nie było nudzenia się tylko, Dobra gra z przyjaciółmi

Serwer nie jest Premium bo to niema sensu, stworzony jest on żeby grali wszyscy a nie tylko osoby posiadające premium

Zapraszam Wszystkich, którzy mają ochotę zagrać na czymś nowym i oryginalnym

Proszę o opinie, jak wam się podoba serwer.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Mili ludzie i administracja. Mapki, rozne tryby wszyscy na wszystkich, 1 na 1 itp po prostu swietny serwer :)

@down

dziala caly czas

Opublikowano

Co jest ?. u mnie jak wpisuje ip : mc1.pro-k.pl:2655

to serwer off albo ja mam złe ip

zapomniałem dopisać jeszcze jednej 5 :P sorry :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...