Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticCraft ==Frakcje-Factions==Przetrwanie-Survival==Diamenty z kamienia-Diamonds of stone==20slotów-20slots==

ZiomalZfirmyHG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja tekstowa pod obrazkową.

Text version of the image.

\/\/

\/\/

\/\/

87862016256955549025.png

94125736143388503545.png

24045628774852055098.png

29804921165565148057.png

minecraftpvp.png

relaks.png

Nazwa serwera: MysticCraft

Server name: MysticCraft

Typ serwera: Przetrwanie z gildiami

IP: s10.mineserv.eu:14850

Server type: Survival with factions

IP: s10.mineserv.eu:14850

Take it easy my friend

Opublikowano

Ładna prezentacja.

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

Własnie tym że napisałeś o to coś =======>@Gracze, wbijajcie, a jeśli chcecie sobie ułatwić grę, to kupujcie VIP'y!<======== uświadomiłeś mi to że jest to serwer robiony dla kasy nie dla graczy no sory ale pisząc to zraziłeś do tego serwera graczy :(

Opublikowano

Własnie tym że napisałeś o to coś =======>@Gracze, wbijajcie, a jeśli chcecie sobie ułatwić grę, to kupujcie VIP'y!<======== uświadomiłeś mi to że jest to serwer robiony dla kasy nie dla graczy no sory ale pisząc to zraziłeś do tego serwera graczy :(

Prezetnacja jest super!

Wiesz co powiem tak jeżeli chodzi o Twój post. Dobrze wiesz, że utrzymanie serwera kosztuje dlatego trzeba sprzedawać udogodnienia czyli konta VIP i nie tylko. Każdy wie, że pieniądze nie rosną na drzewach a serwer trzeba utrzymać i w tym głowa Administracji serwera aby nie "przepakować" vipa aby miał udogodnienia ale takie aby zwykły gracz też miał szanse ;)

Opublikowano

Prezentacja serwera jest naprawde bardzo ladna (wyjatkowa) ;) rozni sie od innych wiec wejde na serwer i ocenie ;)

ale robi to dla kasy i za pieniążki ożna być lepszym od innych.... NIe WBIJAM Wam nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...